Mode

Popupshop, jeg er fan!

popupshop tøj til ungerne

No words can describe this feeling. I’m in heaven! Disse skønheder fra Popupshop er jo nærmest blevet revet af hylderne alle steder, men jeg var heldig, at få fingre i en “lille” del af mine favoritter til ungerne.

Jeg er crasy in love, i de seje dyre print som pryder størstedelen af tøjet fra Popupshops sommer kollektion. Det ses sikkert også meget tydeligt på billedet, at jeg ikke kan stå for de alt for cool print. Udover at jeg er tosset med designet på tøjet, så er jeg også mega fan af, at tøjet er økologisk og GOTS certificeret. Jeg synes at det er fantastisk, at så mange mærker er begyndt at gå den rette vej, nemlig at gøre noget godt for miljøet, og ikke mindst også for dem der arbejder på deres fabrikker.

Løve jumpsuit fra Popupshop

løve jumpsuit fra popupshop

Den her løve jumpsuit er alt for lækker, ligesom resten af tøjet. Jeg er yderst imponeret over den gode kvalitet tøjet er i, og ikke mindst hvor godt det seje dyre print holder vask efter vask. Jeg synes ofte at print i tøj bliver hurtigt snusket og forvasket at se på, efter få vaske, men dette print står stadig helt skarpt, thumbs up for det. Tøjet er dejlig blødt og i en lækker kraftig kvalitet. Efter min mening er tøjet til den lidt store side, men det gør på igen måde noget, da bukserne og denne jumpsuit er baggy i fit.

popupshop favoritter

Alina fandt lynhurtigt sine favoritter blandt hendes lille stak tøj. Hun har en udsøgt smag hvis du spørg mig. Hun er en rigtig lille diva, der allerede nu forstår sig sindssyg godt på mode og sammensætning af farver.

Sengetøj fra popupshop

Som noget nyt laver Popupshop også sengetøj, så det måtte jeg da bestemt eje til lille Linus. Ikke nok med at sengetøjet er mega cool, så er det også af yderst god kvalitet. Det er silkeblødt og Linus elsker at putte i sit nye sengetøj. Han putter gerne med dynen i sofaen hvis han får lov. Jeg kan anbefale dette sengetøj på det varmeste, til alle der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det eneste man lige skal være obs på, når man køber sengetøjet i junior størrelse, er at hovedpudebetrækket er samme størrelse, som til en voksen pude. Jeg har bare syet det ind, så det er ikke et større problem, end at det er lige til at fikse, hvis man er lidt fingernem.

Som altid har jeg shoppet disse lækkerier rundt omkring på nettet, hvor jeg lige har kunne finde det jeg var på udkik efter. Som nævnt længere oppe er mange af disse styles revet væk fra hylderne, så det har ikke været nemt at finde det, og især ikke i de rette størrelser. Men med lidt god vilje og hjælp fra google, så gik det lige.

Tiger baggy bukser til 359,- // Løve bukser til 359,- // Løve jumpsuit til 449,- // Sengetøj til 549,- // Tiger bluse til 355,- // Panda nattøj til 369,- // Løve nattøj til 369,- // Leopard T-shirt til 230,- // Pingvin natkjole til 299,- // Tiger badedragt til 245,- // Tiger gymnastikdragt til 375,- // Strømpebukser til 140,- // Tiger leggings til 279,- // Leopard bluse til 359,-

 

2 Kommentar

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  9. december 2015 at 22:03

  Sikke en smuk datter du har 🙂 Jeg sidder faktisk lige og er i gang med at bestille noget tøj fra Popupshop. Men jeg har tidligere bestilt en badedragt som var meget lille i størrelsen og samtidig en kjoler der var alt for stor til mærkningen.

  Hvordan er jumpsuitet i størrelsen?

  Mange hilsner
  Signe

  • Reply
   Camilla
   27. december 2015 at 16:32

   Hej Signe

   Tusind tak, vi synes også selv at hun er utrolig smuk 🙂 Jeg har haft samme oplevelse med størrelserne fra Popupshop. Generelt synes jeg faktisk at det er stort i størrelsen, ved undtagelse af deres badetøj. Jumpsuiten jeg har købt til vores mindste er ligeledes store i størrelsen, men lige med denne model synes jeg faktisk ikke, at det gør noget at den poser lidt ekstra. Det giver dragten en vis coolnes, hvis du spørg mig 🙂

   Venlig hilsen Camilla

  Skriv et svar