Vi kører stadig videre med, at Kian fortæller hvad han gerne vil have med i madpakken og som 10-mad. Det kører rigtig godt indtil videre og jeg har endnu ikke oplevet, at der har været left overs hvilket tyder på, at han er godt tilfreds med indholdet.
Jeg forsøger stadig at variere indholdet lidt hver dag, så det ikke bliver for ensformigt og dermed kedeligt. Denne uge indeholder madpakken primært 1 æggemuffins, 1 kyllingespyd, 1 mad, samt frugt, grønt og en lille snack. Enkelte dage er æggemuffins og kyllingespyd skiftet ud med nogle lækre rugbrødsmadder, efter herrens ønske.
I madpakken på billedet er der en mad med hjemmelavet skinkesalat, 1 æggemuffins med bacon og broccoli, 1 kyllingespyd marineret i en peanutbutter marinade, 1 Danonino, cherrytomater, gulerødder, nektariner og et lille stykke chokolade brownie. Han er ret utilfreds med, at han ikke kan få så mange Danoniner med, som han gerne vil, hvilket vil betyde at han skal have 1 pakke med om dagen, hih.
Opskrift på Skinkesalat finder ud her.
Opskrift på æggemuffins. Du skal bruge følgende:
- 3 æg
- 1 bakke sprødstegt bacon tern
- Lidt frisk broccoli
- Et lille skvat mælk eller fløde
Pisk æggene og et lille skvat mælk/fløde godt sammen.
Tilsæt bacon og broccoli og rør det hele godt sammen.
Kom eggemassen i muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca 15-20 min. TIP! Hold øje med om de måske skal have lidt længere eller kortere tid. De skal være let gyldne på toppen.
Opskrift på kyllingespyd. Du skal bruge følgende:
- 1 pakke kylling skåret i små tern
- 1.5 spsk peanut butter
- 1 spsk ketchup
- 1 spsk olie
- 1 spsk brun farin
Bland peanut butter, ketchup, olie og brun farin godt sammen og varm det op på en stegepande.
Tilsæt kyllingen til marinaden og lad det hele stege godt igennem.
Lad kyllingen køle af og sæt det herefter på grilspyd. TIP! Jeg laver gerne en lidt større portion og fryser ned, så har vi altid lidt ekstra ved hånden.
Ingen kommentar