Mode

Fødselsdagsgaver og sengetøjs fetish

Konges sløjd marine sengetøj

Jeg har en fetish for sengetøj hvilket gør, at vores unger har alt alt for meget sengetøj. Jeg ELSKER lækkert sengetøj og ofte følges prisen med kvaliteten på sengetøjet. Hvis jeg gik igang med, at tælle ungernes sengetøj sammen, tør jeg slet slet ikke tænke på, for hvor mange penge vi har liggende i sengetøj. En dag bliver det måske bedre, men jeg tvivler, hih.

sengetøj fra konges sløjd og bamse fra LUCKYBOYSUNDAY

Linus havde fødselsdag i torsdags og som altid har vi haft svært ved at finde på en gave. Linus blev 2 år og har ALT, hvad giver man til barnet der har alt ? Tja, jeg besluttede mig for at købet noget af det nye super eftertragtet sengetøj fra Konges sløj og en utrolig lækker bamse fra LUCKYBOYSUNDAY.

konges sløjd sengetøj fra Dreams for kids

Jeg var heldig at få fingre i sengetøjet, det blev lynhurtigt revet væk, især det med luftballonerne, no wonder why. Det er så sindsygt lækkert og så fint i designet, der er virkelig kælet for detaljerne og så er det oven i købet økologisk og GOTS certificeret. I love it! Jeg er især vild med det enkle og stilrene udtryk sengetøj har, som samtidig også har et design der henvender sig til ungerne. Sengetøjet er lavet i flotte dæmpede farver, som passer perfekt ind i den stil jeg er igang med, at køre inde på Linus værelse. Jeg glæder mig som et lille barn, til det værelse er færdigt. I weekenden fik vi lukket det sidste af væggen inde på værelset og jeg fik sat tapet op. Ihh, det er allerede blevet så fint.

konges sløjd sengetøj

Sengetøjet fra Konges Sløjd og bamsen fra LUCKYBOYSUNDAY er begge dele købt hos dreamsforkids.dk. Jeg er ret begejstret, for den alt for søde bamse vi gav Linus. Den er sindsyg blød og så har den et sødt, sjovt og lidt skævt udtryk, som jeg er ret vild med. Den henvender sig virkelig godt til de små børn og Linus elsker den allerede. Den har hængt på hans arm siden han fik den, hvilket er et ret godt tegn. Bamsen er lavet i alpaca uld, så det er derfor at den er ret pricy, men den er bestemt alle pengene værd. Vi gav ham Marine sengetøj og sengetøjet med luftballonerne fra Konges sløjd. Sættene kostede 475,- hvilket er en ret god pris, hvis I spørg mig. Man får virkelig kvalitet for pengene. Fra LUCKYBOYSUNDAY købte jeg bamsen Pale Nulle som koster 799,-.

Pale Nulle fra LUCKYBOYSUNDAY

Linus har Pale Nulle med over alt, så lige nu har han fået et nyt sødt sovedyr, som han bare elsker. På billedet har Linus og Pale Nulle taget plads i vasketøjskurven, imens de ser ipad. Ihh hvor jeg bare elsker, at forkæle vores unger og især, når de har fødselsdag. Glæden i deres øjne betyder alt og giver mig så meget glæde.

Ingen kommentar

Skriv et svar