Der er blevet taget ubeskrivelig godt i mod min opskrift på gluten og sukkerfri fudgy brownie, så derfor vil jeg da også dele denne opskrift med jer. Jeg bagte denne ubeskrivelig lækre gulerodkage i onsdags og den har vakt stor glæde, hos både store og små i huset, samt hos venner og familie.
Dette er en rigtig lækker kage, som stadig er lækker svampet, præcis som en rigtig gulerodkage skal være, efter min mening. Kagen smager himmelsk hvis du spørg mig, den har en god og frisk smag, som er toppet med en lækker cream cheese frosting. Mums, what’s not to love ?
Kagen var ret simpel at lave og kræver ikke ret meget tid, så der er ingen undskyldning for ikke, at kaste sig ud i en omgang kagebagning.
Du skal bruge følgende til kagen:
- 200g revet gulerod
- 1 æg
- 2 æggeblommer
- 100g kokosmælk – Den fede del af den
- 0.5 dl smagsneutralt olie
- 50g Vanilla White Chocolate proteinpulver fra Fitnessguru
- 2 spsk agavesirup
- 3 tsk kanel med top
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk husk
- 30g havregryn
- 30g mandelmel
- 0.5 tsk salt
- 130g hytteost
- 1 dl mælk
Sådan gør du:
- Blend revet gulerod, æg, kokosmælk, olie og hytteost sammen.
- Tilsæt de tørre ingredienser og blend igen.
- Tilsæt til sidst mælken.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 30 min. TIP! Bagetiden kan variere.
- Lad kagen køle af inden kagen toppes med frosting.
Du skal bruge følgende til cream cheese frostingen:
- 200g neutral smørost
- kornene fra halv vaniljestang
- 4 spsk steviasukker
- 2 spsk agavesirup
Sådan gør du:
- Pisk alle ingredienserne godt sammen i et par minutter, indtil du har en let og luftig frosting.
- Top kagen med cream cheese frosting
Rigtig god fornøjelse med at bage denne skønhed.
Ingen kommentar