My all time favorite snack at the moment!
Disse babyer lever i maks en dag her hjemme. Ungerne ELSKER dem, og det gør mor og far sørme også.
Jeg har lavet dem et utal af gange, og jeg har igennem tiden erfaret, at kvaliteten på rugbrødet, har stor betydning for udfaldet af disse babyer. Så det er en god ide, at have i mente når du skal lave dem.
Jeg spiser kun rugbrød med mange kerner, så det er oftes det vi har her hjemme, da det er mig der står for indkøb det meste af tiden. Jeg bruger gerne vores rugbrøds rester til at lave disse rugbrødschips.
Opskrift på sprøde rugbrødschips
Print OpskriftIngredienser
- 200 g rugbrød
- 2 dl vand
- 1/3 dl olie
- 0.5 tsk fint salt
- Evt. Flagesalat eller parmesan som drys
Instruktioner
Rugbrødet smuldres og kommes i en gryde, sammen med resten af ingredienserne.
Det hele koges sammen i et par minutter, til en omgang øllebrød uden klumper.
Massen spredes ud i et tyndt lag på en bradepande beklædt med bagepapir.
Drys eventuelt med lidt flagesalt, parmesanost eller hvad du lige lyster.
Bages i en forvarmet oven ved 150 grader almindelig ovn, i 1 time og 15 minutter. Hold øje med det efter 1 time, så det ikke bliver brændt.
Når det er færdigt, tager du bradepanden ud og lader den store rugbrøds chips afkøle. Når den er helt afkølet, kan du brække den ud i små chips.
Jeg drysser gerne vores tips med saltflager eller parmesanost, da vi bedste kan lide dem sådan. Jeg har engang imellem været ude for, at de har skulle have helt op til 1 time og 30 minutter. Så det er vigtigt at holde godt øje under bagningen.
Rigtig god fornøjelse
Ingen kommentar