Make-up

Nyt make-up fra Morphe brushes.

morphebrushes.com

Yah babe! Lykken vil ingen ende tage her hjemme. Jeg modtog disse 2 basser, for lidt under 2 uger siden, og jeg er total in love.

Jeg har i forvejen 3 paletter fra Morphe brushes, og jeg er så vild med det amerikanske mærke. Deres farver er SÅ pigmenteret, silkebløde og meget drøj i brug, så lidt farve rækker langt. Det koster desværre bare en del at få leveret her til DK, og især når der også lige bliver lagt moms og toldafgift, oven i den dyre fragtpris.

ny paletter fra morphe brushes

Jeg var så heldig at få begge paletter af min skønne mand i forsinket julegave. Jeg har ville have fingre i denne lækre Jaclyn Hill palet, lige siden jeg så, at Jaclyn begyndte at promovere den. Jeg bruger mest varme toner, så denne palet er ikke til at leve uden. Ligesom resten af min make-up ikke er til at leve uden. I kender garanteret følelsen 🙂

blush palet

Jeg fik også denne fine blush palet, som jeg er lige så vild med, som øjenskyggerne. Der er 9 skønne farver, hvor jeg uden tvivl vil benytte alle farverne. Den helt pinke og røde farve, kommer jeg nok til at bruge, knap på meget som resten. Men fine er de.

Morphe Brushes laver rigtig meget forskelligt make-up, og de laver blandt andet også make-up børster. Jeg har også lidt forskellige af deres make-up pensler, og er ind til videre rigtig tilfredse med dem. De er fornuftige i pris og giver et rigtig godt resultat. Alt i alt, et skønt skønt mærke, som jeg er utrolig glad for. Det er bare surt, at det skal være så dyrt at få til DK. Fragt omkostning, moms og toldafgift bliver oftes mere end selve produkterne, hvilket er et stort minus. Derfor handler jeg gerne meget stort ind, når jeg så handler 🙂

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar