Opskrifter/ Sundere søde sager

Opskrift på banan fudge rawfood kage

opskrift på banan fudge rawfood kage

Kender I det, at man er ved at drukne i arbejde ? Sådan har de sidste par uger været hjemme hos os. Det er ikke nemt, at få tingene til at hænge sammen når man har travlt, og det er rigtig svært for mig, at få skrevet på bloggen i disse travle perioder. Men det betyder jo ikke at I er glemt, tværtimod har jeg en masse gode ting jeg skal have skrevet om. Jeg skal bare lige finde tiden, så bær over med mig. Jeg kommer stærkt igen, så snart der er kommet lidt ro på i det lille hjem 🙂

Jeg forsøger stadig, at vi skal spise og leve bare lidt sundt her hjemme, hvilket ikke er super nemt med 3 unger, men vi klare det rigtig godt, hvis jeg selv skal sige det. Dem der kender mig godt, ved at jeg ikke kan leve uden en eller anden form for lækkert. I går meldte sukker trangen sig for alvor, så mor her måtte i køkkenet og finde på et eller andet sjovt og nemt, hvilket resulterede i denne møg lækre kage, hvis jeg selv skal sige det.

banan rawfood kage

Skal man bruge kagen hurtigt, så skal den uden tvivl i fryseren, men jeg har aldrig plads i fryseren, så jeg klare mig altid med, at den må stå lidt længere på køl. Desuden er jeg også mere til, at kagen har den der lækre cremet og lidt mousse agtige konsistens. Det er uden tvivl en smagssag, så du skal gøre, som du føler for. Kagen er hurtig og nem at lave, og kræver ikke mange redskaber. Igen er den lavet med ingredienser, som er faste i vores køkkenskabe, men det er jo ikke ens betydning med, at de er faste i dine køkkenskabe.

rawfood kage

Du skal bruge følgende til bunden:

 • 1 scoop One whey – Chocolate hazelnut
 • 1 spsk kokos olie
 • 2 dl hasselnødder
 • 2 dl kokosmel
 • 15 udstenede dadler
 • 2 spsk kakao
 • 1 knsp salt

Du skal bruge følgende til fyldet:

Du skal bruge følgende til topping:

 • 1 dl kokos olie
 • 1,5 dl kakao
 • 1 dl vand
 • 0,5 dl agave

Sådan gør du:

 • Blend alle ingredienserne til bunden sammen, til en klistret masse. Hvis dejen ikke er helt klistret nok, så tilsæt lidt ekstra dadler eller kokos olie.
 • Pres massen godt ud i et jævnt lag, i bunden af en bageform. Stil på køl imens du laver fyldet.
 • Blend bananer, peanut butter, kokos olie og protein pulver til en blød, luftig og jævn masse. Hæld fyldet over bunden og stil i fryseren i 30 minutter.
 • Mix alle ingredienserne til toppingen godt sammen og hæld over kagen, der har stået i fryseren i 30 minutter.
 • Nu kan du så vælge at sætte kagen tilbage i fryseren i 30 minutter, hvorefter den er klar til at blive spist. Ellers så kan du gøre ligesom mig, og sætte den i køleskabet natten over, så er den klar til spisning dagen efter. Du kan også lave kagen om morgnen og så er den klar til servering om aftenen.

rawfood opskrift

Kagen smager himmelsk, og både store og små elsker kagen her hjemme. Den er klart værd at lave. Hvis du ikke lige har det protein pulver jeg har brugt, så forsøg dig lidt frem og tilbage, med det protein pulver du har der hjemme. Det er jo ikke ligefrem fordi protein pulver er billigt.

Rigtig god fornøjelse.

banana raw food cake recipe

 

Ingen kommentar

Skriv et svar