Mode

Opdateret garderobe til prinsessen

Noa Noa miniature

I disse dage, vælter det bogstavelig talt ind ad døren, med lækre sommernyheder til ungerne. Hvor vi skal få plads til ALT det nye tøj, må guderne vide, men nøj hvor er der bare kommet meget lækkert.

Jeg fik lige snuppet et billede, af en lille brøkdel af det nye Noa Noa Minature tøj, til vores skønne sesse-mus her hjemme. Hun bliver så yndig i det lækre tøj. Jeg har før nævnt, min store passion for lækkert tøj, og især lækkert tøj til vores unger. Drengene har også fået rigtig meget lækkert, og det skal jeg nok også få lagt lidt billeder op af. Drengene har fået en masse lækkert tøj fra blandt andet Danefæ og Albababy. Åh jeg kunne købe mig fattig.

Jeg er SÅ vild med de skønne forårs farver og smukke mønstre på Noa Noa’s  forårs kollektion. De har endnu engang gjort det fantastisk efter min mening. Kan røbe at deres efterårs kollektion er mindst lige så god, hvis ikke også bedre. De laver blandt andet den smukkeste vinterjakke, som vores sesse uden tvivl skal eje.
Jeg var så heldig at være på CIFF messen her i slutningen af januar, så jeg fik et godt indblik i, hvad de forskellige mærker kommer med, og der kommer sindsygt meget lækkert.

forårs nyheder fra Noa Noa Miniature

Jeg ville ønske at jeg kunne hoppe i det lækre tøj på billedet ovenfor, men hey, jeg ved at der inden længe, kommer lidt godter til mor her, fra Petit by Sofie Schnoor. Yay hvor jeg glæder mig. Der skal ikke så meget til at gøre mig glad 😉

Ingen kommentar

Skriv et svar