Morgenmad/ Opskrifter/ Sundere søde sager

Opskrift på overnight kokos chiagrød med mango pure

Opskrift på overnight kokos chiagrød med mango pureWell, no words needed, den her grød taler for sig selv. Den smager himmelsk og så har jeg forsøgt, at lave den lidt cheesecake agtig, for hvem elsker ikke en god cheesecake ? Jeg gør ihvertfald, hihi.

I øjeblikket har jeg et eller andet med kokos, jeg kan slet ikke få nok. Hvis det ikke var fordi jeg vidste, at jeg ikke var gravid, så kunne man næsten forveksle det med graviditets craving, hihi. Derfor fik jeg den skønne ide, at kombinere et par af mine favoritter, i en udsøgt morgenmads fest. Det er alt for længe siden jeg har indtaget cheesecake, så valget faldt meget naturligt på dette, kokos som jeg på ingen måde kan få nok af, kombineret med en af mine yndlings frugter, mango, mmh.

Som altid er det en nem opskrift, der er lige til at gå til. Den smager fantastisk og så giver opskriften 3-4 portioner, så hvis du ikke vil dele den med andre, så er der morgenmad til et par dage. Jeg elsker de nemme morgner, hvor der allerede er sørget for morgenmaden, især i disse dage sætter jeg ekstra stor pris på denne type morgenmad, hvor jeg skal afsted 2 timer tidligere end normalt. Gab, hvor er jeg allerede træt af det, men det er heldigvis ikke for altid og så kan jeg muntre mig selv lidt op, med denne skønne morgengrød, det hjælper altid lidt på det, heh.

overnight chiagrød med kokos og mango pure

Opskrift på overnight kokos chiagrød med mango pure.

Du skal bruge følgende: 

Sådan gør du: 
Bland kokos yoghurt og chiafrø godt sammen. Dæk det til og stil det på køl natten over.
Næste morgen er din chiagrød klar.
Fjern sten og skræl fra mangoen. Halvdelen af mangoen skæres i små tern og vendes i chiagrøden. Den anden halvdel skæres i grove tern og kommes i en tykbundet gryde med lidt vand. Bring i kog og skru ned på lav-medium varme, lad det simre under låg til mangoen er blevet mør. Blend godt igennem, til en lækker og glat mango pure. TIP! Hvis du ikke synes at din mango pure er  sød nok, så smag til med lidt sukker.
I en morter, minihakker eller foodprocessor blendes kiks og mandler til grove ‘krummer’.
Fordel ‘krummerne’ i bunden af dine skåle, top op med mango pure og chiagrøden. Pynt med lidt kokosflager og nyde den med det samme. TIP! Hvis du ønsker en blødere bund, så stil chiagrøden tilbage på køl og lad den hvile i et par timer.

Rigtig god fornøjelse og Bon appetit.

opskrift på lækker morgenmad - chiagrød med kokos og mango

Ingen kommentar

Skriv et svar