Forleden havde Alina en legekammerat med hjem fra børnehave. Alle ungernes legekammerater er efterhånden blevet vant til, at der er kage i hjemmet når de kommer. Så jeg hoppede straks i køkkenet og biksede disse lækre chokolade muffins sammen.
Det er længe siden jeg sidst har lavet de overdådige muffins, men de er super nemme at lave og smager helt vidunderligt! Det er den lækreste chokolade muffin, der både er blød og svampet på samme tid, og så indeholder de en generøs mængde chokolade stykker – de går lige i hjertet på alle chokolade elskere.
What’s not to like?
De fleste ingredienser er faste inventarer i mine køkkenskabe – garanteret også i dine, så der er ingen undskyldning for ikke at lave dem.
Opskrift på luftige chokolade muffins
Print OpskriftIngredienser
- 230g hvedemel
- 265g farin
- 60g kakao
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vaniljepulver
- 0.5 tsk salt
- 200g chokolade knapper, alternativt grofthakket chokolade
- 2 æg
- 2.5 dl kærnemælk
- 115g smør, smeltet og afkølet
Instruktioner
Tænd ovnen på 190 grader.
Bland alle de tørre ingredienser sammen (minus chokolade knapperne). Når alle de tørre ingredienser er blandet godt sammen, tilsættes chokolade knapperne og der blandes igen godt.
Bland alle de våde ingredienserne sammen i en skål.
Tilsæt de våde ingredienser til de tørre ingredienser og bland det godt sammen.
Fordel dejen i dine muffin-forme og bag dem i midten af ovnen i ca 20 minutter, eller til en tandstik trækkes op uden våde krummer på.
Når de nybagte muffins er afkølet er de klar til servering.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar