Bolig

Lækre børnemøbler fra Sebra interior

Børnemøbler fra Sebra

Jeg lovede i et af mine tidligere indlæg, at lægge lidt billeder op af Kian’s værelse, så snart de nye møbler var kommet på plads.

Nye børnemøbler fra Sebra

Rasmus og jeg fik sat de nye møbler op og gjort værelset klar, imens Kian var inde og se fodbold med sin morfar. Det er jo blevet deres nye ting sammen. Da Kian kom hjem fra fodbold blev han simpelthen så glad for sine nye møbler. Han var slet ikke til at få i seng. Han er efterfølgende blevet så glad for de nye møbler, at han konstant sidder og tegner, skriver, bygger Lego m.m ved det nye skrivebord. Det er så dejligt at han er blevet så glad for de nye møbler. Hele hans reaktion var uden tvivl, hele arbejdet og alle pengene værd.

Sebra bordlampe

ABC puslespilet er blevet brugt flittigt af begge de 2 store unger. Jeg købte også et sæt til Alina, da hun uden tvivl godt kan bruge lidt motivation til at lære alfabetet. Alina skal i skole næste år, og er indtil videre ikke det mindste interesseret i tal, alfabet eller andet der har med skole at gøre. Det er så underlidt, at hun har det sådan, når vi er vant til Kian der kan alfabetet, regne og så småt også er begyndt at lære at læse. Han har haft enorm stor interesse for alt dette i langt over 1 år nu. Jeg er sikker på at hun nok skal blive klar, hun skal bare have lidt motivation, og dette alfabet puslespil er indtil videre, faldet i rigtig dog jord hos hende.

ABC puslespil fra Sebra

Gulvtæppet har Kian selv valgt, og det passer bare så godt ind i farverne på hans værelse. Han har så god smag 🙂

Rundt gulvtæppe fra Sebra

 

Ingen kommentar

Skriv et svar