Den her alt for lækre og total overdådige kage, er min go to kage, når det kommer til chokoladekager, no wonder why, prøv lige at se hvor lækker den ser ud! Den er blevet bagt et utal af gange og imponere hver eneste gang. Det er utrolig at noget så simpelt, kan imponere så meget, I love it! Når ungerne bestiller kage, så er det stort set altid den her chokoladekage, der bliver bestilt. Det er ikke så meget pga selve kagen, at ungerne elsker den, det er simpelthen pga den lækre, søde og luftige chokolade frosting.
Man kommer meget langt med en lækker frosting. Selv en tør og kedelig kage, kan ligne og smage som en million, med den helt rette frosting. Denne chokolade frosting bruger jeg på både muffins og kager, ja gerne som lag imellem kagerne også, hihi. Kagen på billedet består af 4 bløde chokolade mudcake bunde, hvor jeg har lagt et tyndt lag chokolade frosting, imellem hvert lag. Kagen er til sidst smurt op med chokolade frosting, og pyntet med jordbær og lidt hakket chokolade – haps. Jeg kunne virkelige godt spise et stykke lige nu!
Det er en utrolig nem frosting at lave, og kræver meget få ingredienser. Mange af ingredienserne er garanteret også faste i dit køkken, ja det er de ihvertfald i mit. Brug frostingen på dine foretrukne muffins, på din favorit banankage eller din yndlings chokolade mudcake. Jeg er sikker på at du vil elske denne lette chokolade frosting.
Jeg havde kagen med på arbejde i sidste uge. Det var en bare fordi kage, det skal der nemlig også være plads til engang imellem.
Du skal bruge følgende:
- 180 g mørk chokolade, smeltet og afkølet.
- 225 g smør, blødt
- 230 g flormelis
- 1.5 tsk vanilje ekstrakt
Sådan gør du:
- Pisk smør, flormelis og vanilje let og luftigt.
- Tilsæt den smeltede og afkølet chokolade. Pisk igen i yderligere 2 minutter, til du har en lys, let og luftig chokolade frosting.
Brug frostingen på lige præcis det kageværk du lyster, eller gør som mig og brug frostingen, som mellemlag i din yndlings chokolade mudcake. Chokolade med ekstra chokolade, ja hvem elsker ikke det ? Jeg gør ihvertfald, jeg er nemlig den største sucker, for chokolade med ekstra chokolade på, hihi.
Ingen kommentar