Hverdagen har for alvor taget fat her hjemme, hvilket betyder, at ungerne er startet op til deres fritidsaktiviteter. Det betyder også, at tiden til at lave mad er knap, men så er det godt at vi har Aarstiderne til, at hjælpe os med lækkert, sund og nem aftensmad. Elsker Aarstiderne, det har gjort vores liv så meget nemmere. Kan anbefale dem på det varmeste.
Jeg bagte disse sindsyg lækre pizzasnurre i går aftes. Ungerne er altid sultne når de bliver hentet, så der er det godt lige, at have en lille snack med de kan gumle i, inden de skal til deres fritidsaktiviteter. Så slipper vi også for en masse mas, med sure og tvære unger. Hvad gør man ikke for at bevare freden ? Ja jeg bagte i hvertfald disse og de er faldet i virkelig god jord, hos alle store og små i huset. Vi var jo lige nødt til, at smage på dem da de var friskbagte. Mums de var lækre! De smagte skønt og havde en dejlig sprød skorpe. Fyldet kan man variere som man lyster, jeg har i hvertfald lidt flere ideer til fyld, som klart skal afprøves. Denne portion er lavet ud fra, hvad ungerne bedst kan lide. De er troldsalt bagt til dem, selvom mor og far nok også, for hapset et par stykker.
Jeg har brugt denne metode til at snurre på.
Du skal bruge følgende:
- 2 pakker gær
- 140 g margarine
- 2 dl mælk
- 1 dl god oliven olie
- 1 spsk salt
- 100 g grahamsmel
- 100 g sigtemel
- 300 g hvedemel
- Pizzasauce
- Skinkestrimler
- Pizzaost
Sådan gør du:
- Mælken lunes og gæren + salt udrørres deri.
- Margarinen smeltes og tilsættes sammen med olien.
- Tilsæt til sidst melen og ælt godt i 5 minutter.
- Del dejen i 3 lige store boller.
- Rul første bolle ud til en firkant, med en tykkelse på ca 0.5 cm.
- Smør firkanten med pizzasauce, spred skinkestrimler og ost udover bunden.
- Rul anden bolle ud til endnu en firkant, på samme størrelse, som den første. Læg denne firkant oven på den anden og smør igen med pizzasauce, spred skinkestrimler og ost.
- Rul den sidste bolle ud til endnu en firkant i samme størrelse og læg oven på de andre.
- Rul forsigtigt de 3 lag sammen med en meget let hånd.
- Nu er du klar til at lave dine snurrer. Jeg gjorde sådan her.
- Læg dine snurre på en bageplade og lad dem hæve i 15 minutter.
- Bag dem i en forvarmet oven ved 225 grader i ca 12 minutter.
De smager klart bedst når de er friskbagte, men kan sagtens holde sig i et par dage. Rigtig god fornøjelse med at lave dem.
Ingen kommentar