Mode

De bedste sutsko

Sutsko fra Petit by Sofie Schnoor

Disse skønheder kom ind ad døren i sidste uge. De er intet mindre end fantastiske! Vores unger har smalle fødder og de sidder perfekt, på deres fødder. Jeg har et par veninder, hvor deres døtre også har smalle fødder, og de har faktisk for smalle fødder til disse modeller, så jeg er virkelig taknemlig for, at vores unger sagtens kan passe dem.

Sutsko fra Petit by Sofie Schnoor

Jeg har klikket dem hjem fra Dreamsforkids.dk, som har en del forskellige at vælge imellem. Det er aldrig helt nemt at vælge til Alina, da hun elsker dem med glimmer, men samtidig også er ret vild med de fine futter, som har en utrolig smuk glans. Derfor blev det til 2 par futter til Alina og 1 par futter til Kian. Kian kan stadig passe sine Petit by Sofie Schnoor futter, som han har i SFO’en, så han skal blot have et par her hjemme. Han har faktisk præcis samme model i SFO’en, de er bare brune. Alina har fået 2 par, så hun kan have et par her hjemme og et par i børnehaven. Hun er lige så sart som jeg, så hun nægter simpelthen, at tage sine sandaler af i børnehaven og gå rundt med bare fødder. Jeg forstår hende virkelig godt, så derfor blev futterne allerede klikket hjem nu, inden kulden for alvor melder sin ankomst og vi for behov for sutsko til de kære små.

Det som jeg især er vild med ved disse futter, er det helt igennem lækre design, som virkelig henvender sig til ungerne. Tøserne i børnehaven er SÅ misundelig på Alina’s futter, så der er ingen tvivl om hvad tøserne ville vælge, hvis de selv fik lov at vælge frit. Udover designet så er de lavet i ægte læder, har en rigtig god pasform, som sidder virkelig godt, samt en rigtig god sål. What’s not to love ? Jeg er i hvertfald forelsket og der er ingen tvivl om, hvilke futter ungerne kommer til at gå med, de næste mange år.

Forelsket på ny i Petit by Sofie Schnoor futter

Ingen kommentar

Skriv et svar