Mode

Lækkert nyt til tøse garderoben

nyheder fra Noa Noa Miniature

Jeg har virkelig en svaghed for douchede farver og ikke mindst smukke pastel farver. Dette efterår bliver uden tvivl et meget dyrt efterår, for de forskellige kollektioner fra mine yndlings brands til ungerne, har virkelig ramt plet, både mht design og farver.

Det er enlig ikke fordi Alina mangler tøj, men jeg kunne ikke stå for de smukke farver og styles hos Noa Noa Miniature, så der måtte klikkes lidt nyheder hjem til hende. Jeg er enlig også blevet lidt træt af, at se på det der allerede er i garderoben, så det var enlig oplagt, at få skiftet lidt ud i tøjet. Jeg har heldigvis en masse veninder, der glædeligt overtager det aflagte tøj, som jeg ikke gider bruge tid på at sælge videre. Jeg sælger en del af ungernes tøj, alt afhængig af mærke m.m. Det er med til, at der igen kommer pengene til at købe nyt for. Jeg bruger kun Reshopper til at sælge ungernes ting på, jeg blev SÅ træt af Trendsales for et par år siden, så de er boykottet, og DBA er bare for uoverskueligt når det handler om tøj. Reshopper er nemt og lige til, så det er perfekt for en travl mor som mig.

Noa Noa Miniature er et af mine absolut top favorit mærker. De laver de smukkeste styles, med fine snit, smukke detaljer og yndige enkle print, i smukke farver. De leger meget med pasteller, nedtonede og douchede farver, som efter min mening sidder lige i skabet. Deres basic bluser er blevet en fast nødvendighed at have i skabet, da de sidder perfekt, holder form og farve vask efter vask. Ja de kan altså holde til alt hvad det indebære, at være en vild pige på 5 år, der elsker at gå i børnehave, og det er altså ikke så lidt! Det fede ved deres tøj er også, at de er lavet i smukke farver, som kan mixes og matches på kryds og tværs af de andre mærker, som ellers pryder Alina’s garderobe. Jeg kan virkelig anbefale at prøve deres basic bluser, de koster godt nok 169 DKK, men kan med fordel sælges videre efterfølgende, hvis man gider bruge tid på det.

Jeg har Klikket de her nyheder hjem fra Noa Noa’s egen hjemmeside. Der er altså også meget lækkert tøj til mor og baby pige. Jeg kunne seriøst købe mig fattig!

douchede farver fra noa noa miniature

Ingen kommentar

Skriv et svar