Inspiration

Aarstiderne gør livet SÅ meget nemmere. Jeg er fan!

Aarstiderne - Livretter til 5 dage til 4 personer

Som nogle af jer efterhånden har luret, så har vi en meget travl og til tider ret hektisk hverdag, så det kan være svært at få det med aftensmaden, til at hænge sammen. Vi har prøvet at lave madplaner, men det går altså også i vasken, når det er Rasmus der står for maden og han har glemt hvad der skal laves. Vi har også prøvet at handle ved nemlig.com, for at se om det kunne hjælpe, men der er det svært for os, at handle ind for 400,- til 4 dages aftensmad m.m. De levere ikke hvis man ikke købet for over 400,- hvilket jeg enlig synes er dybt åndsvagt, for vi betaler jo for fragten uanset hvad. Når, men når vi så har forsøgt at handle ind til en uge hos nemlig, går grønsagerne hen og bliver ulækre, så det har vi droppet.

Min søde svigermor har før foreslået os at prøve Arstiderne, men det har vi slået lidt hen, da det har virket for kompliceret og lidt små dyrt. Det har dog altid virket så lækker og utrolig nemt, når mine svigerforældre har fået deres kasser fra Aarstiderne leveret, så vi besluttede for nogle uger siden, at give det et forsøg, da det hele var ved at brænde på her hjemme. Det er en beslutning vi på intet tidspunkt har fortrudt. Vi er blevet kæmpe fan af konceptet! Det er blevet SÅ meget nemmere, når der skal laves aftensmad og så gør det bestemt ikke noget, at det hele oven i købet er økologisk. Det har også hjulpet os til at spise endnu sundere end vi gjorde før, samt at vi har fået udvidet vores mad-horisont, et kæmpe pluds. Levering lige til døren, en formidabel pris, sund mad, økologisk og gør livet nemmere, for en familie med en travl hverdag, whats not to like ? Just saying. Væk med den samme kedelige madplan og ind med en varieret og sund kost, jubii.

Vi har gjort det sådan, at vi i den ene uge får den kasse der hedder, livretter i 5 dage til 4 personer (man kan ikke vælge til 5 personer) og der plejer at være rigeligt til os alle 5, pånær lige mht kødet, men så spiser jeg gerne lidt ekstra grønt og undvære kød, hvis det går helt galt. Den kasse koster 799,- det vil sige en pris på 40,- pr. person. Det kan jeg ikke gøre billigere, slet ikke hvis det også skal være økologisk.

Ugen efter får vi så kvikKassen i 3 dage til 4 personer (Man kan igen ikke vælge til 5 personer) og der plejer der også at være rigeligt til os alle 5. Igen kan det godt gå hen og blive lidt kneben med kødet, men jeg har ikke noget imod at spise lidt ekstra grønt. Jeg har aldrig været den helt store kødspiser. Denne kasse koster 530,- og har en kuvertpris på 44,-. Det kan måske godt gøres billigere, men det kan ikke gøres nemmere og nemt er godt i vores verden.

Samme uge som vi modtager kvikKassen, har vi valgt også at få Slank morgen kassen til 2 personer i 5 dage. Ungerne vil altid have det samme morgenmad, så de får det de plejer og så er der rigeligt med morgenmad til Rasmus og jeg. Rasmus køre meget i nogle perioder grundet arbejde og i disser perioder, er det fantastisk at han når at få en ordentlig morgenmad. Samt at vi er sindsyg dårlige til at spise morgenmad i weekenderne, hvilket er usundt, så det er enlig for at sikre os en ordentlig start på morgenen. Denne kasse koster 195,- så en kuvertpris på 20,-. Det vil jeg sagtens kunne gøre billigere selv, men så ville vores morgenmad på ingen måde blive så varieret. På denne måde sikre jeg også, at vi faktisk får morgenmad og ikke “glemmer” det i farten.

Jeg kan varmt anbefale at benytte Arstiderne, hvis I har en travlt hverdag som os, ønsker en sund og varieret kost, med henblik på at det også er økologisk. Jeg er sikker på, at I ikke vil fortryde det. Det har giver meget mere ro på, i vores lille hjem og meget mere tid sammen med ungerne. Jeg er fan!

 

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar