Drikke/ Opskrifter

Opskrift på lækker rabarber-æble-blåbær juice

Opskrift på lækker rabarber juice

Denne tid på året er så fantastisk. Blomsterne blomstre, der er igen blade på træerne og ikke mindst mine rabarber titter frem igen. Derfor var det oplagt for mig at lave en juice med noget rabarber.

Jeg er blev helt tosset med juice med rabarber i. Det er så herligt, at jeg bare lige kan gå ud i haven og tage det jeg skal bruge, til min juice. Rabarberne giver en god syrlighed til denne juice, samtidig med at man får sødmen fra æblerne og de flotte blå blåbær. Det er igen en juice, som resten af familien faldt for, så den er blevet lavet et par gange siden. Jeg glæder mig som et lille barn, til at jeg kan høste mine egne blåbær i haven. Mine blåbærbuske blomstre så fint, så jeg er slet ikke i tvivl om, at der kommer masser af blåbær igen i år.

Du skal bruge følgende:

  • 2 stænger rabarber – gerne store
  • 2 æbler
  • 1/2 bakke blåbær

Sådan gør du:

  • Skær æbler og rabarber i passende størrelse.
  • Kør først rabarberne igennem maskinen, herefter æbler og blåbær TIP! Kom blåbærene i imellem æble stykkerne, så får du mest muligt saft ud af dem. Ellers kommer de ud ved skrællen, som en blåbærgrød.
  • Server juicen med isterninger.

Opskrift på lækker juice

Ingen kommentar

Skriv et svar