I sidste uge bagte jeg denne lækre sag til pædagogerne, i Alina og Linus børnehave/vuggestue. Ungerne har de bedste pædagoger og vi sætter virkelig stor pris på dem og deres gode arbejde. Derfor fortjener de lidt forkæles og denne gang, har vi forkælet dem med den “bare fordi” banankage.
Jeg tror desværre at rigtig mange af os, tager pædagogerne forgivet, for det er jo “bare” deres arbejde at passe vores unger. Vi glemmer at sætte pris på dem i vores travle hverdag, hvor der er for få timer i døgnet. Engang imellem er det godt, lige at stoppe op og kikke sig omkring, for faktisk gør de et rigtig godt stykke arbejde, og de gør det med et smil og en stor portion kærlighed. Det er vigtigt at huske og give en masse ros, så det ikke altid “kun” er negativt stres og jag, hurtigt ind og ud af børnehaven. For os her hjemme, er det vigtigt at engagere sig for de søde mennesker, der ren faktisk bruger mere tid med vores unger i hverdagen, end hvad vi selv gør. De gør et kæmpe arbejde og uden dem ville vores hverdag kollapse!
Denne banankage er min all time go to banankage. Det er simpelthen den bedste banankage jeg til dags dato har smagt. Den har en rigtig god smag af banan, samtidig med at den er lækker svampet. Whats not to love ? Kombinationen af den svampet banankage, kombineret med en smørblød chokolade cream cheese frosting, er simpelthen to die for! Ja bare ordene svampet banankage, for mit mundvand til at løbe. Både kagen og frostingen er nemme at lave, så der er ingen undskyldninger, for ikke at diske op med denne herlighed der hjemme.
Opskriften på banankagen finder du i et tidligere indlæg, som er lige her. Så den vil jeg ikke bruge tid på at skrive ind igen. Dovenskaben længe leve, ja det er jo enlig også søndag, så jeg kan måske undskylde min dovenskab, det lidt med.
Du skal bruge følgende til chokolade cream cheese frosting:
- 200g neutral smørost (Philadelphia eller den billige fra Aldi, kan med fordel bruges)
- 200g flormelis
- 30g kakaopulver
Pisk alle ingredienserne godt sammen, til en let og luftig frosting.
Fordel den lækre frosting over den afkølet banankagen og så er den klar til servering. TIP! Pynt eventuelt kagen med en håndfuld grofthakket valnødder.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar