Cupcakes/ Opskrifter

Opskrift på Oreo cupcakes med hvid chokolade cream cheese frosting

Opskrift på Oreo cupcake med hvid chokolade cream cheese frosting

I søndags havde Rasmus fødselsdag og som altid, var han ikke hjemme. De sidste par år har han desværre været væk på messe, når han har haft fødselsdag, så vi glæder os til næste år, hvor vi kan få lov til at fejre ham, her hjemme. Rasmus kom hjem sent søndag aften, hvor vi fejrede ham med gaver og disse alt for lækre cupcakes.

Opskrift på Oreo cupcake

Jeg køre stadig efter min skræddersyet kostplan, så jeg nød dagens sidste mellemmåltid, alt imens ungerne og Rasmus kørte disse lækre cupcakes ned. De smager simpelthen så skønt og familien ELSKER dem, de er et sikkert hit hver gang. De er søde, men uden at være alt for søde, toppet med en let, luftig og fløjlsblød hvid chokolade cream cheese frosting og pyntet med sprøde Oreo kiks. Denne kombination er slet ikke til at stå for!

Du kan pynte dine cupcakes helt som du lyster, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er smag og behag, hvordan man godt kan lide udtrykket på sine cupcakes og jeg elsker et enkelt men indbydende udtryk, så det er det jeg har stilet efter med disse, men til tider tager det overhånd for mig, da jeg ofte lader mig rive med under dekorationen. Så jeg beklager hvis noget af det jeg laver, til tider bliver lidt for overpyntet, I just can’t help myself!

Du skal bruge følgende til Oreo cupcakes: 

 • 115 g smør
 • 3 æggehvider
 • 2.5 dl mælk
 • 250g mel
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 tsk vanilje ekstrakt
 • 0.5 tsk salt
 • 190 g sukker
 • 1 pakke Oreo cookies

Sådan gør du:

 • Pisk smøren let og luftig. TIP! Jeg bruger altid min røremaskine.
 • Tilsæt mælk og vanilje ekstrakt og pisk det godt sammen.
 • Bland mel, bagepulver og salt sammen i en seperart skål og tilsæt til mælkeblandingen, alt imens du stadig mikser det sammen.
 • Tilsæt sukker og miks videre i yderligere 2 minutter,
 • Tilsæt æggehviderne og miks i yderligere 2 minutter på høj hastighed.
 • Del Oreo kiksene i 2 eller 4 dele og vend dem i lidt mel. TIP! De vendes med lidt mel, for at de ikke synker til bunds under bagningen. Ved at vende dem i lidt mel, holder de sig på plads under indbagningen.
 • Vend Oreo kiksene i dejen.
 • Fordel dejen i dine muffinforme. TIP! Jeg fylder mine muffinsforme 3/4 op.
 • Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 minutter.

Du skal bruge følgende til frosting:

 • 150 g blødt smør
 • 150 g flormelis
 • 200 g smeltet og afkølet hvid chokolade
 • 150 g neutral smørost (Philadelphia eller den billige fra Aldi kan med fordel bruges)
 • Kornene fra 1 vaniljestang

Sådan gør du:

 • Pisk smør og flormelis lyst og luftigt.
 • Tilsæt smørost, vaniljekorn og den afkølet hvide chokolade. Miks videre til du har en lys, let og luftig frosting. TIP! Sæt frostingen på køl i 15 minutter og pisk den derefter luftig igen, så bliver den mere stabil og dermed lettere at dekorere dine cupcakes med.

Pynt din cupcakes lige som lyster. Jeg har brugt en stor rund tyl til at dekorere mine cupcakes med, hvorefter jeg har pyntet dem med halverede Oreo kiks og drysset med krummer af Oreo kiks.

Opskrift på Oreo cupcakes med hvid chokolade frosting

2 Kommentar

 • Reply
  Alice
  27. februar 2018 at 22:31

  De ser gode ud. Dem vil jeg bage i weekenden. Men: Hvor mange bliver der ca. af opskriften?

  • Reply
   Camilla
   1. marts 2018 at 13:22

   Hej Alice
   De smager fantastisk, så du kan godt glæde dig 🙂 Jeg mener, at jeg fik lige omkring 12 stk ud af opskriften 🙂
   Mvh Camilla

  Skriv et svar