Dessert/ Is/ Opskrifter

Opskrift på lækker Oreo isdessert ala Camilla

Opskrift på lækker Oreo isdessert ala Camilla

Det er sommer, det er sol og det er fredag!! Jaaa endelig er det blevet weekend igen og det betyder afslapning, ja eller ihverfald skal vi forsøge, at få slappet lidt af ind imellem alle vores gøremål og arrangementer, som vi skal til i weekenden. Jeg er blevet enig med mig selv om, at diske op med denne lækre Oreo isdessert endnu engang. Tænker at det er en godt kickstarter til weekenden, hihi.

Oreo dessert opskrift

Jeg har lavet denne dessert i mange forskellige udgaver og ungerne ELSKER den! Sidst den blev lavet, lavede jeg denne udgave med Oreo, som faldt i rigtigt god jord hos hele familien. Der er nu heller intet som en lækker isdessert, kombineret med de lækre Oreo kiks, for hvem elsker ikke Oreo ?

Faktisk har jeg lavet denne isdessert siden barnsben, så jeg bliver helt nostalgisk når jeg laver den. Da jeg var barn fik jeg en gammel kogebog af min farmor, hvor der var en ualmindelig simpel opskrift på en isdessert. Det viste sig at min bedste veninde havde fået samme kogebog af sin mormor, så vi hyggede ofte hjemme hos min veninde, med at lave denne simple isdessert, også selvom det nødvendigvis ikke lige var som dessert, at den blev indtaget, hihi. Jeg har så senere hen piftet opskriften lidt op, så den blev lidt mere “nutidig” og måske også lidt mere indbydende at se på.

Denne Oreo isdessert kan jo enlig indtages til enhver lejlighed, det behøver jo nødvendigvis ikke, at være som en dessert. Det bliver bare oftes en dessert her hjemme, da den er ualmindelig nem at lave og smager helt fantastisk. På en varm sommeraften som vi har i dag, smager den ekstra godt, måske fordi det er en kold dessert, som kan køle kroppen lidt, eller måske det bare er fordi det er sommer og sol

.Skøn sommerdessert med Oreo og Vaniljeis

Du skal bruge følgende til 5 glas: 

  • 0.5 L kakaomælk
  • 0.5 L vaniljeis – Eventuelt denne.
  • 1/4 L piskefløde
  • Chokoladesauce
  • 1 pakke Oreo

Sådan gør du: 
Pisk fløden til flødeskum og stil på køl.
Fordel vaniljeisen i 5 glas. Fordel derefter kakaomælken over vaniljeisen i de 5 glas.
Kom flødeskummen i en sprøjtepose med en stjerne tyl, og sprøjt nogle fine swirls oven på isen.
Hæld lidt chokoladesauce over flødeskummen.
Bræk Oreo kiksene ud i små stykker og fordel/drys dem over flødeskummen. TIP! Lad nogle af stykkerne falde ned i kakaomælken, det smager fantastisk!
Desserten skal serveres med det samme.

Server den iskolde Oreo isdessert med sugerør og ske, mums.

Oreo isdessert med vaniljeis - Skøn sommerdessert

 

Ingen kommentar

Skriv et svar