Drikke/ Opskrifter

Opskrift på en frisk smoothie med rabarber.

Smoothie

Jeg lavede i dag denne lækre og friske smoothie, da jeg kom hjem fra en omgang TRX full body i Fitness world. Min store prinsesse fik også et stort glas, hvor rub og stub blev drukket. Det var lige hvad vi begge trængte til! Alina har haft rigtig dårlig mave de sidste 2 dage, så det er rigtig godt, at hun fik lidt ned i sin mave.

Denne smoothie er super nem at lave, og vi har alle ingredienserne her hjemme, da¬†det for mig er basis varer, man altid skal have liggende. Det er nok bare mig, der har det s√•dan ūüôā

N√•r jeg skal lave en smoothie, starter jeg med at finde det glas jeg gerne vil drikke af. Herefter fylder jeg glasset, med de frugter jeg gerne vil have i min smoothie, for s√• passer det s√•dan cirka med, at den portion jeg f√•r lavet, passer til glasset. I dag kom jeg 1/2 jordb√¶r 1/2 rabarber og 1/3 hindb√¶r i glasset. Jeg brugte ogs√• 4-5 isterninger, da jeg elsker mine smoothies iskolde. Herefter h√¶lder jeg den √łnskede juice i glasset, alts√• over b√¶rerene, til lige op under kanten af glasset. Jeg brugte i dag en multi juice, da jeg oftes synes, at appelsinsmagen i en appelsinjuice er meget gennemtr√¶ngene. Til sidst kommer du glassets indhold i din blender, og blender det hele godt sammen. Hvis det starter med at blive for tykt, s√• tils√¶t en lille sjat juice, og blend igen. Du skal lave din smoothie, i den konsistens du √łnsker. Jeg kan godt lide, at min smoothie stadig er lidt cremet, s√• jeg laver den ikke for tynd.

Jeg synes, at blandingsforholdet var perfekt i denne smoothie, da rabarbersmagen var lidt fremtræden, men uden at det var for meget. Alt i alt, en lækker frisk smoothie, som jeg uden tvivl vil lave en anden god gang.

Det er godt vi har hele fryseren fyldt med rabarber fra i sommers.

rabarber smoothie

4 Kommentar

 • Reply
  Claus
  4. august 2016 at 11:01

  Kan du oplyse lidt præcist mængde juice?

  • Reply
   Camilla
   7. august 2016 at 20:30

   Hej Claus.
   Det afh√¶nger af hvilken st√łrrelse glas du v√¶lger, da blandingsforholdet tager udgangspunkt i glases st√łrrelse ūüôā
   Mvh Camilla

 • Reply
  Henrik
  31. januar 2018 at 11:44

  Hej
  Jeg forstår ikke helt din angivelse af mængden af frugt Рhvis du fylder et glas halvt med jordbær og den anden halvdel med rabarber, hvordan får du så plads til hindbær?

  • Reply
   Camilla
   1. februar 2018 at 8:27

   Hej Henrik.
   Jeg fylder ikke glasset halvt op med jordb√¶r og halvt op med rabarber. Det er m√•lforholdene jeg har angivet, s√• der skal bruges 1/2 (lige m√¶ngder) jordb√¶r og rabarber og kun 1/3 hindb√¶r. eks. 0.5 dl jordb√¶r, 0.5 dl rabarber og 0.3 dl hindb√¶r. H√•ber at dette giver mening ūüôā
   Mvh Camilla

  Skriv et svar