Make-up

Sephora, I love you !

Swphora køb

I onsdags var jeg ude og tøse hygge med bedste veninden. Åhh hvor var det bare skønt, det var simpelthen så længe siden vi sidst havde set hinden. Det bedste ved min bestie er simpelthen, at selvom det er hundrede år siden vi sidst har set hinanden, så føles det som var det i går.

Vi har kendt hinanden nærmest altid. Vi gik i folkeskole sammen, så i kan selv regne ud hvor mange år det er. Puha vi er blevet gamle. Jeg kom i tanke om, her forleden dag, at det er 10 år siden, at jeg gik igang med at tage mit kørekort. Tænk at det er 10 år siden, at jeg var ude og køre i trafikken for første gang. Det er virkelig skræmmende at tiden går så ufattelig stærkt! Tænker tit tilbage på da jeg var yngre, hvor tiden ikke kunnen gå stærkt nok. Der ønskede jeg tit at jeg kunne bytte plads med mine forældre og slippe for skolen. Husker min mors bemærkning soleklart, Jeg ville ønske jeg kunne bytte plads med dig, så du kan se hvor hårdt det er at være voksen. Jeg troede aldrig på hende, for det var da bare det nemmeste i verden. Oh boy was i wrong! I dag ville jeg så ønske, at jeg kunne hoppe tilbage i tiden, og nyde de unge år lidt mere.

Når men tilbage til hele min pointe igen. Min bestie og jeg gik i Illum, for jeg manglede en god foundation, med en let til medium dække evne. Jeg har kun foundation med fuld dække evne, og det bliver alt for meget til mig i hverdagen. Jeg har en meget fin og lys hud, så jeg behøver faktisk ikke at gå med foundation. Vi endte selvfølgelig i den store Sephora afdeling, hvor jeg virkelig var nødt til at begrænse mig. Jeg ville så gerne havde haft det hele, men altså, jeg må jo også være realistisk.
Jeg fik den bedste service og vejledning jeg nogen sinde har fået, så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har sat mine ben i den butik. I’m in love with you Sephora!

Jeg fik købt en super lækker foundation, som jeg allerede er virkelig glad for. Den dækker lige som jeg gerne vil havde det. Så fik jeg købt 4 læbeblyanter, som er SÅ flotte. Jeg har altid problemer med at finde ordentlige læbeblyanter, så det er fantastisk. Sidst men ikke mindst, fik jeg købt 3 nye læbestifter til min store samling. Oh my god de er lækre.

læbestifter fra Sephora

De lækre læbestifter er cremet og dækker lige som de skal. Holdbarheden er helt normal på disse, men man kunne også købe nogle med lang holdbarhed på ca 10 timer. Jeg prøvede en af dem med lang holdbarhed på hånden, og jeg må sige, at jeg ikke er i tvivl om, at den har en laaaang holdbarhed, for jeg kunne ikke få den af hånden igen, uden en seriøs skrubning med make-up fjerner.

læbestifter til samlingen

Jeg valgte 3 læbestifter med glitter i, da jeg elsker glitter, og faktisk ikke ejer en læbestift med glitter i. Alle dem jeg har er i mat look. Jeg synes altid at udvalget af læbestift med glitter er meget begrænset, men i Sephora har de altså et kæmpe udvalg. Læbestifterne med lang holdbarhed er dog uden glitter. Havde de haft dem med glitter, så havde jeg uden tøven, valgt dem. Elsker at læbestiften bliver hvor den skal.

Til alle jer der ikke har været i Sephora, besøg butikken, du vil ikke fortryde det. Servicen er i top og de er rigtig gode til at hjælpe og vejlede. Bestemt en butik der er et besøg værd.

Ingen kommentar

Skriv et svar