Bolig/ Morgenmad/ Opskrifter

Nyindkøbt porcelæn og opskrift på lækker morgengrød

Lækker kirsebærgrød - morgengrød

Igår stod jeg op til en fantastisk besked fra PostNord. Min pakke fra Luxoliving.dk var kommet, og det kunne nærmest ikke gå for hurtigt, med at få fingrene i pakken. Jeg har en forkærlighed for rustikt porcelæn og jeg synes, at jeg trængte til lidt nyt, hihi. Jeg retfærdiggjorde det overfor mig selv, ved at jeg skulle bruge det til mine madbilleder, både til bloggen og til min Instagram account, hihi.

Nyindkøbt porcelæn fra Broste Copenhagen og House Doctor

Jeg er især vild med det rustikke lok, som mærkerne Bitz, Broste Copenhagen, Kähler, House doctor og Aida – Raw, har på deres service. Havde jeg plads i mine skabe + pengene til det, så havde jeg købt det hele! Denne omgang blev det til 8 nye skåle og 2 tallerkner, fra henholdsvis Broste Copenhagen og House doctor. Ihh hvor var det bare svært at begrænse sig, jeg kunne have købt det hele. Jeg har altid store vanskeligheder ved at begrænse mig, så derfor elsker jeg at shoppe på nettet, da jeg kan lægge produkterne i kurv og så vende tilbage til kurven, flere gange løbet af dagen, så jeg er sikker på, at det er det helt rigtige jeg køber.

Yndlings porcelæn fra Broste Copenhagen og House Doctor

Luxoliving har et kæmpe og meget bredt udvalg af smukt og eksklusivt interiør, til en fornuftige penge. De har hurtig levering, er hurtige til at svare på spørgsmål og ved problemer, hjælper de med et smil. Se det er da service udover det sædvanlige, og det får man ikke mange steder i dag. Jeg er ihvertfald fan og vender glædeligt tilbage, næste gang der skal shoppes nyt til boligen.

Opskrift på sund og nem morgengrød - Kirsebærgrød

Jeg blev så begejstret for mine nyindkøbte skåle, at jeg simpelthen blev nødt til, at hoppe i køkkenet med det samme, og lave en omgang grød, for let’s face it, jeg er den vildeste grød sucker. Desværre er der ved at være tyndet godt ud i mine topping depoter, så udvalget var meget begrænset, men der er 2 ting, som jeg aldrig løber tør for. Det er skyr og Dulce de leche, som altid er at finde i vores køleskab, hihi.

Valget faldt derfor på en omgang ret så lækker og cremet kirsebærgrød. Kirsebær havde jeg nemlig rigelig af i fryseren, elsker kirsebær! Den her kirsebærgrød smager skønt og frisk, og så har den samtidig den mest fantastiske farve. Ja, den ser måske lidt giftig ud, men what the hell, det er jo smagen det kommer an på og ikke farven, som jeg i øvrigt er ret så tosset med.

Opskrift på nem kirsebærgrød.

Du skal bruge følgende:

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 0.5 dk kirsebærsaft – Jeg brugte saften, som de frosne bær afgiver ved optøning.
  • 1 dl vand
  • 1 dl mandelmælk
  • knsp kanel

Sådan gør du: 
kog alle ingredienserne op ved høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium varme. Lad grøden simre til den har den passende konsistens. Det tager omkring 5-7 min. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.

Anret grøden i en dyb tallerken eller lille skål. Top grøden med din foretrukken topping, eller lad dig inspirere af billedet, og top din varme kirsebærgrød med ristede hasselnødder, 1 spsk skyr, 1 spsk Dulce de leche, lidt chokoladecreme og kirsebær.

Sund og nem havregrød opskrift

Ingen kommentar

Skriv et svar