Ferie

Juleferien lakker mod enden..

Boligspam og familieportæt

Idag er sidste ferie fridag og imorgen starter hverdagen for alvor, eller ihvertfald for Rasmus og ungerne. De har haft ferie de sidste 2 uger, så det bliver lidt af en omvæltning, når væggeuret igen ringer kl 6:30 i morgen tidlig. Det er bestemt ikke noget der huer mig. Jeg har virkelig nydt de langsomme morgner og de lange og hyggelige aftner. De langsomme morgner, er især noget jeg vil komme til at savne. Jeg elsker det der med at vågne stille og roligt, at kunne putte mig helt ind til Rasmus, imens ungerne så småt begynder at vågne og indtage vores seng, hvor vi alle sammen så kan ligge og hygge.

Vi har virkelig nået meget de sidste 2 uger. Vi har både nået at slappe på sofaen, lavet lækkert mad og skønne desserter, samtidig med at vi har fået lidt styr på bloggen her, der er nemlig lidt småting jeg godt vil have fikset og ændret. Vi er også gået igang med den helt store renovering af Alina’s værelse, der er blevet malet vægge og paneler, og tapetseret. Lige nu sover hun faktisk på sin madras på gulvet, med sit lille bord ved siden af. Resten af værelset er ryddet og en masse smidt helt ud. Jeg har selv tegnet hendes nye seng, som Rasmus er blevet sat i sving med at lave, så jeg er ret spændt på, om han kan klare det hele selv, eller om det ender med, at jeg skal ringe efter hjælp hos min venindes mand, som er tømmer, hihi. Rasmus plejer nu at have rimelig godt styr på en hammer og skruemaskine, så mon ikke at det nok skal gå. Det håber jeg ihvertfald at det gør, hihi. Sengen er en højseng, der skal laves i træ, som skal bejdses med en brunlig nuance. Jeg har ret så store udfordringer, med at finde den helt rette farve, hvilket går mig virkelig meget på, men jagten fortsætter! Jeg lægger en masse billeder op, så snart hendes værelse er færdigt, for jeg har på fornemmelsen at det bliver rigtig godt.

Legeplads hygge ferie hygge på legepladsenhygge på legepladsenklatrestativet på legepladsen

Vi har også tilbragt et par timer på diverse legepladser, som vi har her i vores kvarter. Linus er slet ikke til at få med hjem igen, han elsker at være ude, i modsætning til mig, som elsker at være indedørs. Friskluft skal der til, så de store unger blev tvunget ud, imens Linus glædeligt fulgte med. Kian er inde i en fase, hvor han bander helt forfærdeligt og svare igen konstant, faktisk så meget, at jeg bliver drevet til vanvid! Det er ikke altid lige nemt, eller sjovt for den sags skyld, at være mor. Kian var umulig at få med ud, så Rasmus og Kian spillede fodbold på fodbold banen lige ved siden af legepladsen. Det var noget han kunne bruge. Alina har været utrolig nem her i ferien, det er faktisk ikke meget vi har hørt til hende, hun er nemlig en lille hyggefis, der elsker at nusse rundt, tegne og være kreativ. Det er netop en af grundene til, at hendes værelse nu bliver lavet om, så det kan blive tilpasset til hendes behov.

ferie hygge

Det har for alvor været en skøn ferie, med mange gode grin, masser af kærlighed, hyggelige stunder, god mad og bare ren kærlighed. Alt i alt, en helt perfekt og mindeværdig ferie, gid den kunne fortsætte, ja bare lidt endnu..

Ingen kommentar

Skriv et svar