Make-up

Ny bryn gel og farve til moi

Anastasia Beverly Hills Brow produkter

I sidste uge kom mine nye bryn produkter endelig. Jeg bestilte dem første juledag på Beautybay, hvor jeg har handlet en del gange efterhånden. Jeg mener at det er en Engelsk hjemmeside, så der er selvfølgelig lidt længere leverings tid. De plejer at levere inden for et par dage, så denne gang har jeg desværre ventet lidt længere end normalt. Jeg venter gerne lidt længere end normalt på disse skønheder. Der er ingen tvivl om at jeg skal have fat i blyanten i flere farve.

Jeg kan klart anbefale, Anastasia Beverly Hills Brow produkter til alle. Jeg har aldrig prøvet så god en brow gel og blyant før. Gelen tørre pænt op og sørger for, at dine bryn ikke bevæger sig ud af flækken, det er så fantastisk. Blyanten fåes i 9 farver (mener jeg nok), og jeg har købt min blyant i farven, Soft brown. Det er den perfekte brune farve. Den er mørk, men uden at være for mørk, efter min mening. Jeg er ikke så vild med at have for mørke bryn. Det der med at det er brynene der kommer gående med mig, er simpelthen no go i min verden.

Jeg skal uden tvivl have erhvervet mig farverne: Medium brown, Dark brown og chocolate, når økonomien lige er til det. Blyanterne koster 136,70 kr og leveret fragtfrit hvis du handler hos Beautybeay. Hvis du vælger Danmark inde på hjemmesiden, så er alt på dansk og de viser priserne i DKK. De har god service og virkelig tit super gode tilbud, som er svære at stå for. Kender du ikke til hjemmesiden, så er det er farligt bekendtskab du får stiftet nu 🙂

yndlings brow products

Ingen kommentar

Skriv et svar