Mode

Efterårets favoritter i pige garderoben her hjemme

favorit mærker

Jeg har rigtig mange yndlings mærker til vores unger. Der er SÅ mange mærker, så jeg kan virkelig godt forstå, at det kan være en jungle for nybagte forældre, at finde rundt i. Jeg har forskellige favorit mærker til alle 3 unger. De 2 ældste, Kian og Alina har deres egen mening om deres tøj, så de kommer altid med på råd, når der skal bestilles tøj til dem. Jeg gider ikke have tøj liggende, som de ikke bruger.

efterårs favoritter i garderoben

Alina er især vilde med mærkerne:

Hun har også lidt Småfolk, Danefæ og H&M, men det er ikke meget. Alina vælger selv tøj om morgenen og hun gør det faktisk rigtig godt, taget i betragtning at hun kun er 4 år (snart 5). De sidste par måneder, er hun begyndt at ty rigtig meget til de skønne douchede farver, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg ELSKER nemlig de lidt roligere farver til hende.

Det er faktisk først her i efteråret, hvor jeg sådan rigtig har stiftet bekendtskab til Soft Gallery og Petit by Sofie Schnoor, og jeg må ærligt sige, at jeg er TOSSET med de 2 mærker. Deres kvalitet er bestemt noget de kan være stolte af. Så kan det godt være, at deres priser er lidt halv pebret, men jeg betaler gerne det ekstra for deres utrolig gode kvalitet. Tøjet er dejlig blødt og holder form, farve og blødhed vask efter vask. Favoritterne på billedet har været vasket og brugt et utal af gange, og det holder sig bare så flot stadig. Der er ingen tvivl om at det er mærker der får succes.

Noa Noa og Pomp delux er også 2 fantastiske mærker, som igennem de sidste 2 års tid, har været faste i garderoben. Deres flotte rolig mønstre og farver er lige noget for mor her. Deres kvalitet og holdbarhed er utrolig høj i forhold til deres pris, hvilket jo er fantastisk. Billigt tøj i høj kvalitet, I like.

Albababy laver det fedeste retro tøj i flotte farver. Der kan både være pang på, men de laver også en masse fint i rolige farver, og de laver virkelig nogle skønne designs på deres tøj. Er især vild med rigtig mange af de snit, de har i deres tøj. Det sidder så fedt på alle 3 unger, så der er ingen tvivl om, at vi køber Albababy de næste mange år frem. Deres tøj er lavet i en lækker tyk bomuld, og holder sig virkelig pænt, selv efter virkelig mange ture i vaskemaskinen. Høj kvalitet til en fair pris.

Next er et virkelig skønt mærke og kvalitets mæssigt er de ligesom H&M. Det er et billigt mærke, som alle kan være med på og så laver de virkelig meget skønt basis til ungernes garderobe. Jeg har for første gang købt ungernes vinterjakker der. De er utrolig lækre og er i høj kvalitet. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi har købt overtøj der.

Meget af tøjet er købt på diverse webshops, da vores lokale tøjbutik desværre ikke har favoritmærkerne.

Petit by Sofie Schnoor og Soft Gallery favoritter

 

Ingen kommentar

Skriv et svar