Mode

Mere nyt tøj til mor

Soft Gallery woman tøj

Jubii, så kom den sidste pakke med tøj til mor. Det føles lidt som at have vundet i lotto, selvom jeg selv har betalt for det lækre tøj. Jeg lovede i et mine tidligere indlæg, at få smidt et billede op af det nye tøj.

Jeg er tosset med kvalitet og farver på det nye tøj. Er du ligesom mig og ikke vil gå ned på kvalitet, så er dette tøj helt sikkert noget for dig. Farverne, designet og den sindssyge gode kvalitet taler for sig selv, så snart du står med tøjet i hænderne. Tøjet er fra Soft Gallery, de laver nemlig også lækkert tøj til mor 🙂 Så kan både mor og datter matche, fuldstændig ligesom med tøjet fra Sofie Schnoor, som jeg jo også er kæmpe tilhænger af. Det ene par bukser og t-shirt jeg netop har købt, er magen til et par bukser og t-shirt jeg har købt til Linus, så man kan også matche med sin søn 😉

Soft Gallery Woman tøj til mor

Jeg har købt en masse forskelligt tøj, så nu må det gode vejr godt komme, jeg er så klar til sol og sommer.

Link og priser til tøjet:
Bukser – 700 Kr
Bukser – 750 Kr
Bukser – 600 Kr
T-shirt – 500 Kr
T-shirt – 550 Kr
T-shirt – 500 Kr
T-shirt – 600 Kr
Kjole – 600 Kr
Trøje – 700 Kr
Trøje – 650 Kr

smukt tøj til mor

Jeg kan klart anbefale at handle Soft Gallery Woman tøjet hos Little Columbine, Soft Gallery, eller hos Lille Figaro. De sender hurtigt og yder en god service, hvem elsker ikke det ? Tøjet er lidt pricy, men bestemt alle pengene værd. Det er virkelig behageligt at have på og så er det dejlig blødt. Der er ingen tvivl om, at mine skabe bliver fyldt med en masse lækkert Soft Gallery tøj fremover.

 

Ingen kommentar

Skriv et svar