Ferie

Madmekka og kærlighed i Berlin

Madmekka i Berlin

Udover afslapning, kæreste tid og sightseeing, så bød Berlin også på en masse fantastik mad. Godt nok var jeg syg og havde forholdsvis svært ved både at smage og lugte, men alt maden var sprængfyldt med smag, så det var heldigvis ikke et issue. Mange af stederne, kunne man heldigvis også spise maden med øjenene, hvilket vægter højt hos mig. Hvis maden ser indbydende ud, så har man allerede vundet meget hos mig, heh.

Berlin har meget at byde på, men vigtigst af alt, så er Berlin et kæmpe madmekka og derfor en perfekt destination for os. Hvis det ikke allerede er gået op for dig, så er jeg lidt af et madøre og faktisk er jeg ikke alene om det, for R har også en stor forkærlighed for lækker mad og god vin. Vi havde 5 dage i Berlin og dermed også 5 x 3 måltider vi skulle indtage, virkelig perfekt for de 2 madglade, hih. Jeg havde researchet lidt hjemme fra og fundet nogle enkelte steder jeg godt ville forbi, men der skulle også være plads til spontanitet, så vi havde ikke booket bord nogle steder hjemmefra, andet end tv-tårnet, for her kræver det reservation i god tid.

Jeg tænker lidt, at jeg vil dele mine/vores favoritsteder med dig i dette indlæg, måske det kan give dig lidt inspiration, hvis du selv står og skal til Berlin i den nærmeste fremtid. Nogle af spistederne er mere fancy end andre, for helt ærligt, så er jeg bare til de lidt mere fancy og eksklusive steder, men R fik lokket mig ud af min comfortzone, så enkelte af stederne, var ikke et sted jeg normalt ville sætte mine fødder. Jeg lader mig hurtig skræmme af gammelt og snusket interiør, vægge der trænger til en kærlighånd, ja faktisk så var det, det hele der trængte til en kærlighånd, man bag den snuskede facade, gemte der sig nogle virkelig fantastiske madoplevelse. Jeg er virkelig glad for, at jeg lod mig lokke!

Jeg beklager på forhånd for kvaliteten på enkelte af billederne, restauranterne har vidst ikke helt kalkuleret med, at deres gæster tager billeder af maden, hvilket også er grunden til de manglende billeder, ved enkelte af stederne, heh.

For at skabe et lidt mere overskueligt overblik over vores madmekka i Berlin:

1. Morgenmad og frokost
2: Aftensmad
3. Bar og alt det andet

1. Morgenmad og frokost

Sted: Distrikt Coffee.
Adresse: Bergstraße 68, 10115 Berlin, Tyskland.
Prisleje: $$-$$$

Distrikt Coffee

 

Sted: Nah am Wasser.
Adresse: Knesebeckstraße 7610623 Berlin, Tyskland.
Prisleje: $$-$$$

Nah am Wasser.

 

Sted: What Do You Fancy Love?
Adresse: Knesebeckstraße 6810623 Berlin, Tyskland.
Prisleje: $$-$$$

 

Sted: Silo Coffee
Adresse: Gabriel-Max-Str. 410245 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

Silo coffee

 

2. Aftensmad

 

Sted: Haveli
Adresse: Luitpoldstraße 26, 10777 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

 

Sted: Restaurant Sphere
Adresse: Panoramastraße 1A, 10178 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

Restaurant Sphere

 

Sted: Alt-Berliner Wirtshaus
Adresse: Wilhelmstraße 77, 10117 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

Alt-Berliner Wirtshaus

 

Sted: Tiergarten Quelle
Adresse: Bachstraße 6 | Direkt Ausgang S-Tiergarten10555 Berlin, Tyskland
Prisleje: $-$$

3. Bar og alt andet

 

Sted: Father Carpenter Coffee Brewers
Adresse: Münzstraße 21 | 1. Hof10178 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

Father Carpenter Coffee Brewers

 

Sted: Tiergarten Quelle
Adresse: Bachstraße 6 | Direkt Ausgang S-Tiergarten10555 Berlin, Tyskland
Prisleje: $-$$

Tiergarten Quelle

 

Sted: Häagen-dazs
Adresse: Kurfuerstendamm 22410719 Berlin, Tyskland
Prisleje: $-$$

Häagen-dazs

 

Sted: GREENDOOR
Adresse: Winterfeldtstraße 50, 10781 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$

GREENDOOR

 

Sted: Restaurant Sphere
Adresse: Panoramastraße 1A, 10178 Berlin, Tyskland
Prisleje: $$-$$$


Berlin er uden tvivl en by alle bør besøge, små som store, byen er fyldt med historie og vidunderlig mad fra alle verdenshjørner. Hertil vil jeg dog lige tilføje, at det måske er en god ide, at have styr på lidt af historien inden man tager afsted, så er nogle af seværdighederne måske lidt mere spændende at besøge. Det er ihvertfald noget vi lige skal have opdateret, inden vi skal afsted en anden gang, heh.

 

Ingen kommentar

Skriv et svar