Bolig

Lidt om planlægning, sygdom og proteinbarer.

Bøger med opskrifter

En typisk uge i vores “lille” familie byder på udfordringer, planlægning, træning og fritidsaktiviteter, samt en god portion kærlig. Jeg er sikker på, at alle med små børn kan nikke genkendende til, at det med planlægning ikke altid er nemt og ofte ryger planlægningen en tur i vasken.

Jeg har en kronisk sygdom, som giver sig til udtrykke på mange måder og til tider kan den virkelig være en udfording for både mig og mine omgivelser. Det er enlig en fejl i det centrale nervesystem, der udgør at jeg har daglige smerter, en forringet søvn kvalitet, samt meget meget mere, som jeg ikke gider komme inde på lige nu. Det må I have til gode til et senere blogindlæg. Når men sygdommen gør også, at jeg bliver enorm let/hurtig stresset og kommer ud i nogle situationer, som jeg enlig helst er foruden, men alt det her gør, at jeg er nødt til at have en rimelig struktureret hverdag, hvor alting er planlagt nærmest ned til mindste detalje, for at jeg ikke bliver stresset. Ret ofte så ryger planlægningen desværre, da mit arbejde til tider kan være ret uforudsigeligt, så pludselig står jeg med sindsyg meget arbejde, som ikke lige var planlagt. jeg er heldigvis blevet bedre til at takle denne form for udfordringer. Det lyder helt sikkert rigtig skørt, at jeg kan blive stresset over så lidt, men i min verden og i mit hoved er det bare for meget og det gør også, at jeg får det fysisk dårligt. Jeg får det bedre fysisk men også psykisk af en struktureret hverdag, træning samt at følge min kostplan. Kostplanen og træning gør, at jeg kan holde mine smerter nede på et minimum-medium niveau, samt jeg får et ekstra boost energi.

En typisk søndag her hjemme byder på bagning (bagning afstresser mig), planlægningen af ugen, så der er styr på hvornår og hvem der henter unger, planlægning af aftensmaden, samt alle mine mange måltider jeg skal spise i løbet af dagen, planlægning af min træning og hvad der ellers skal ske i løbet af ugen og så bliver der handlet lidt ind. Derfor er vores spisebord gerne proppet med div. madlavningbøger og kagebøger, så vi kan samlet lidt inspiration til ugens mad og Kian’s madpakke. Lige for tiden savner jeg virkelig vores madkasser fra årstiderne, men min kostplan tillader mig dersværre ikke, at spise det udvalg kasserne byder på lige i øjeblikket. Hvor var livet bare nemt da maden ikke skulle planlægges, for det havde årstiderne sørget for, hih.

Jeg er så svineheldig at jeg har fået lov af min kære træner/kostvejleder at spise en proteinbar en gang imellem. Det er enlig mere inden jeg skal op og træne, for der kan jeg godt have det lidt svært, ved at træne på en fuld mave, så der er det godt at der kan ændres lidt på planen, så jeg kan indtage en proteinbar istedet. Jeg har kastet mig ud i disse 4 varianter fra Quest Nutrition:

QuestBar

Jeg er tosset med alle varianterne, men min absolut favorit er klart dem med Double Chocolate Chunk, jeg elsker jo min chokolade, hih. Jeg har købt dem på Nu3.dk da det var der jeg kune finde dem billigst, jeg er nu mest til at handle hos Bodystore.dk men der skulle de altså have 60 DKK mere pr. kasse. Så jeg sparede faktisk 240 DKK og købte derfor 4 kasser. Det synes jeg godt, at jeg kunne retfærdiggør overfor mig selv, med den besparelse, hih. Det eneste minus var, at pakken skulle sendes fra Tyskland og var derfor lidt længere undervejs, men altså det var til at overleve. Jeg er bare blevet en anelse forvent, til de der dag-til-dag leveringer. Hvis du har prøvet nogle af Quest Nutrition barerne, så vil jeg meget gerne hører hvilke der er dine foretrukne, jeg er jo nødt til at prøve nogle nye smagvarianter næste gang, hih.Quest Nutrition protein bar

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar