Inspiration

Lidt om fødselsdag og det at blive 6 år

fødselsdagsgaverI onsdags fyldte vores ældste søn, Kian 6 år. Tiden flyver afsted og jeg er kan slet ikke følge med mere. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde, for inden jeg for set mig om, så er jeg også fyldt 30 år.

Vi startede dagen ud med, at hygge ved morgen bordet, hvor jeg havde sørget for lune rundstykker og kanelsnegle. Det er altid et hit her hjemme. Mens vi spiste fik Kian lov til at åbne alle sine gaver fra os. Der var ikke så lidt! Det tager altid overhånd her hjemme, og for at det ikke skal være løgn, så havde Rasmus også misforstået det jeg havde sagt, så han havde købt en masse ekstra. Dette ekstra, var lige alle de store Skylander figurer, pluds nogle andre elementer til spillet. Jeg har ikke fået sat mig ordentligt ind i spillet endnu, så jeg må indrømme, at jeg ikke er helt med på hvad der lige er hvad. Jeg ved at man skal bruge nogle figurer, som findes i forskellige størrelser, samt nogle elementer, that’s it. Jeg må hellere få sat mig lidt mere ind i spillet, så jeg ved hvad jeg snakker om.

Billedet ovenfor, viser hans alt alt for store høst fra os. Vi kan vidst godt blive enige om, at vores unger er snot forkælet. En dag lære jeg nok begrænsningens kunst, selvom det er tvivlsomt på nuværende tidspunkt.

I børnehaven fik Kian delt musse boller ud, og holdt fødselsdag for hans stue. Imens fik jeg bagt, bagt og atter bagt der hjemme, så vi kunne være klar til gæsternes ankomst kl 17.
Kian fik endnu mere Lego i gave af familien, så nu har han virkelig svært ved at vælge, hvilken kasse han først skal gå i gang med. Hvilket dilemma at være i som 6 årig. Gid vi andre havde lige så små bekymringer 🙂

Til fødselsdagen havde jeg bagt vores yndlings boller, dem er familien nemlig også ret vilde med. Til bollerne havde jeg lavet lidt hjemmelavet skinkesalat og så var der ellers masser af rullepølse, kyllingpølse, peberfrugt, agurk og sidst men ikke mindst jordbærsyltetøj. Der er intet som jordbærsyltetøj på en lun og blød boller. Mums det var godt. Så havde jeg lavet brunsviger boller, hindbærsnitter og 2 stk lagkager. Det blev til en banan lagkage og en jordbær/chokolade lagkage. Kian ville oprigtig gerne have haft 2 jordbær/chokolade lagkager, men i Rasmus familie er der ALTID banan lagkage, så det gik Kian med til. Det var en rigtig hyggelig aften, og Kian nød at være i centrum. Han nød især at imponere sin faster og resten af familien, da han kan alle kvadratrods tallene. Kian skal først starte i skole til sommer, og han er allerede nu rigtig god til tal, så vi er meget spændte på hvordan det bliver for ham at starte i skole. Tænk vi allerede er i 2015.

kian-fodbold-1

 

 

Ingen kommentar

Skriv et svar