Hummus, do I need to say more?
Igår var det lille L’s maddag og han valgte, at han ville have noget mad, som vi kunne spise foran fjernsynet, så vi kunne se en god film samtidig med vi spiste.
Det er virkelig sjældent, at vi spiser i stuen foran fjernsynet – det er dog sket lidt oftere her under corona, men igår var det lige præcis det vi trængte til! Ungerne er startet i skole igen, godt nok kun i 4 timer og forskudt af hinanden. Men efter at vi har gået hjemme i 1 måned, op og ned af hinanden 24/7, så trængte lille L til lidt ekstra hygge og nærvær. Han ELSKER når vi har fri eller er på ferie, og alle sammen er sammen 24/7, så han skal lige vende sig til den nye hverdag.
Lille L valgte derfor, at vi skulle have en let omgang tapas, med nogle af hans favoritter. Så der var lidt pølse, ost, pesto, bacondadler, frugt og grønt, rugbrødschips, foccacia og hummus.
Hummus er super nemt at lave og smager helt vidunderligt. Det er perfekt som dip til grøntsagsstænger – mums!
Lækker og cremet opskrift på klassisk hummus
Print OpskriftIngredienser
- 1 dåser kikærter
- 2 spsk tahin
- 2 spsk olivenolie
- Saften af 1/2 citron
- 1 stort fed hvidløg
- 1 tsk stødt spidskommen
- 0.5 tsk salt
- 0,5 dl vand
Instruktioner
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i en sigte. Kom alle ingredienserne (minus vand) i en blender og blend det godt sammen. Tilsæt gradvist vand, indtil du har den ønskede konsistens. Din hummus skal være lækker og cremet.
Til sidst, smag din hummus til.
Stil din færdig hummus på køl i et par timer, så smagen rigtig kan udvikle sig. Server til en god omgang tapas, med grøntsagsstænger og hvad der dertil hører.
Velbekomme.
Ingen kommentar