Drikke/ Opskrifter

Lækker brunch med bobler – Perfekt cocktail til brunch bordet

Lækker brunch med bobler - Perfekt cocktail til brunch bordet

Her til morgen vågnede jeg forholdsvis tidligt. Rasmus er desværre blev sløj hen over natten, så han har sovet meget uroligt, hvilket egentligt nok var grunden til at jeg vågnede. Vi valgte at se lidt fjernsyn i sengen inden ungerne vågnede og det var herimens, jeg besluttede mig for at lave en omgang brunch med lidt bobler. På en langsom og solrig lørdag, skal der bobler til, hihi.

brunch with bubbles

Vejret er igen i dag hel fantastisk. Solen skinner på en skyfri himmel og hvis man sidder lige i solen, så er det dejlig varmt. Jeg elsker at man ikke behøver at have jakke på, og at det også er blevet den tid på året, hvor man kan nyde sin have og hvad der dertil hører. Mine rabarber er klar til at blive høstet, alle mine buske med bær er så småt begyndt at blomstre og alt tyder på, at jeg i år kan høste en stor del solbær og ribs, trods buskene først blev plantet sidste år. Glæden vil igen ende tage her hjemme, hihi. Det er utroligt at man kan blive så begejstret for et par buske, men det er jeg virkelig, hihi.

Jeg indtog min brunch ude på vores terrasse, hvor solen allerde varmede så dejlig på mine blege kinder. Jeg nød mit eget selskab, da ungerne ditchede mig til fordel for FIFA17, perler og perleplader, samt lidt hulebyggeri. Rasmus blev i sengen, så han må have det til gode til en anden gang.

perfekt brunch på en langsom lørdagHjemmelavet rabarber kompot, vaniljesirup og læskende rabarber cocktail

Da det med brunchen var en spontan ide, blev det til en omgang tøm køleskabet brunch, som faktisk er en ret så genial måde, at få ryddet lidt ud i gemmerne på. Jeg hev lidt af hvert frem og fik herefter på ret så kort tid, hvis jeg selv skal sige det, bikset en ret så lækker brunch sammen. Det har sine fordele når man bager ofte, hihi.

Brunchen bestod af en lækker og syndig:

  • Kanelsnegl
  • Ristet hvede med tandsmør
  • Vaniljeskyr med friske hindbær, rabarberkompot og hjemmelavet vaniljesirup
  • Rabarber cocktail

Hveder er total undervurderet og burde faktisk blive spist lidt oftere end de gør. Jeg er helt tosset med de let krydrede og meget bløde hveder, så måske jeg skulle få bagt lidt ekstra og smide dem i fryseren. Det samme burde jeg faktisk gøre med kanelsneglene, for dem spiser ungerne med det største smil på læberne og jeg forstår dem godt.

Den skønne rabarber cocktail var simpelthen prikken over I’et, hold fast hvor blev den bare god. Det er absolut ikke sidste gang, at den er blevet indtaget. Den var dejlig frisk, sommerlækker, læskende og som altid, til den lidt søde side, som især gør sig godt til en omgang brunch. Det er virkelig godt at jeg fik lavet en stor portion rabarbersaft, for den har hurtigt fået ben at gå på, hihi.

Opskrift på læskende rabarber cocktail til brunch bordet.

Du skal bruge følgende: 

Sådan gør du:
Fyld dit champagneglas med knust is.
Hæld lige dele rabarbersaft og rosévin over og tilsæt til sidst, et meget lille skvat hyldeblomstsirup, husk at smage til!

Server den sommerlækre rabarber cocktail til brunch bordet, som en lækker og læskende velkomstdrink, som en indbydende cocktail på en varm sommerdag, eller indtag den ‘bare fordi’, hihi..

Opskrift på læskende rabarber cocktail til brunch bordet

Ingen kommentar

Skriv et svar