Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Perfekt rabarber drink

Fredagscocktail - Perfekt rabarber drink

Der er nu intet som en lækker drink og slet ikke på sådan en lækker fredag, hvor solen skinner på en skyfri himmel. Jeg er mest til de lidt søde drinks og denne er ingen undtagelse. Du kan altid vælge at bygge videre på opskriften, hvis du ikke er til det alt for søde. Mine opskriften genspejler helt sikkert min svaghed for det søde, hihi.

Opskrift på sommerfrisk rabarber drink

Denne lækre rabarber drink er sød og har en anelse syrlighed, men syrligheden afhænger meget af, hvilken type rabarbersaft du bruger til opskriften. Jeg laver altid min egen rabarbersaft, som har en god balance imellem det søde og det syrlige. Jeg skal nok dele opskriften på min rabarbersaft med dig, på et lidt senere tidspunkt, når jeg atter kan høste lidt rabarber i haven.

Denne rabarber drink giver følelsen af sol og sommer, og er på alle måder bare en rigtig sommerlækker drink, som uden tvivl er et sikkert hit til sommer. For lad os lige være helt ærlige, hvem elsker ikke en lækker og frisk drink på en varm sommerdag, i selskab med gode venner. Ja vi siger ihvertfald ikke nej tak, hihi.

Opskrift på sommerlækker rabarber drink.

Du skal bruge følgende: 

Sådan gør du:
Fyld dit glas med lidt frosne hindbær og et par skiver lime.
Hæld vodka, rabarbersaft og æblejuice over og top op med danskvand, husk at smage til! TIP! Jeg bruger altid friskpresset æblejuice, men en god æblejuice kan med fordel bruges.

Server den sommerlækre rabarber drink, som en lækker og læskende velkomstdrink, som en indbydende cocktail på en varm sommerdag, eller indtag den ‘bare fordi’, hihi..

Sommerlæskende rabarber drink

Ingen kommentar

Skriv et svar