Hverdag

Kærlighed ved første hik! The Musical

Finally!

Nu er det næsten også et helt år siden, at billetterne blev klikket hjem, pakket ind, lagt under juletræet og pakket ud af en meget glad R.

Ventetiden har været lang, men nu går det endelig løs på lørdag.

Kærlighed ved første hik har en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg har set filmen et utal af gange, slidt bogen op og grædt af grin, til jeg fik helt ondt i maven. Måske du kan nikke genkendende til det? Jeg bliver ihvertfald aldrig træt af den!

Jeg har virkelig glædet mig, måske mere end R, som jo egnetligt fik billetterne i julegave. Jeg er virkelig spændt på at se, hvad de har fundet på, nu hvor det er en musical. De er også blevet en del ældre siden filmene, så gad vide om musicalen overhoved har en relation til filmene, eller om det bare er noget helt andet? Det finder vi ihvertfald ud af på lørdag.

Udover billetter til Kærlighed ved første hik, så har jeg også inviteret min bedre halvdel ud på en omgang lækker mad – forhåbentligt en gastronomi sensation uden lige. Faktisk havde jeg overvejet, at melde os på et kursus på en gastronomi skole, bare for hyggenskyld. Vi elsker at lave mad sammen og især den ekstra gode af slagsen, så det kunne virkelig have været hyggeligt, men det er en ide der er blevet gemt i huskebogen, til en anden god gang. Måske man skulle melde os på et ‘lær at lave mad med et år med gastronomi’ kursus? Hmm, måske det ender med at blive hans julegave.

Ej, eller et cocktail kursus vil også lige være ham! Det bliver også gemt i huskebogen.

R er den mest besværlige mand at give gaver – han er værre end min far! Men en oplevelsesgave, der skaber minder for livet, se det er lige noget for ham. Så er det bare om at finde på nogle gode oplevelser, som han ren faktisk gider, for det er nemlig heller ikke nemt – first world problems I know.

Det der så også gør det lidt ekstra svært er, at han jo også skal have en gave af ungerne. Her plejer en gavekurv med en masse lækkert altid at glæde, men hvad skal den dog indholde denne gang? Måske en Gin af god kvalitet og hvad der dertil hører?

Jeg må i tænkeboks, for det der med gavekurve er lige mig, især den personlige gavekurv af slagsen. Faktisk så rocker jeg det der med gavekurve, åbenbart bare ikke når det kommer til min bedre halvdel, heh.

Når, men nu starter vi ihvertfald lige med at få indløst sidste års julegave, inden jeg får stress over hvad jeg skal finde på i år. Der er trods alt stadig 2.5 måned til jul, heh.

// sponseret indhold //

 

Ingen kommentar

Skriv et svar