Hverdag

Jeg er ret stolt af ham her..

Jeg bliver ofte spurgt hvad R laver til dagligt – hånden på hjertet, så ved jeg det faktisk ikke helt, ihvertfald ikke sådan 100% – sørgeligt, men sandt.

Jeg ved, at han er ret sej til det han laver, for han for næsten daglige henvendelser fra forskellige headhunter, så noget må han jo gøre rigtigt, heh.

Vi har før snakket om det der med headhunting her hjemme, for jeg synes nemlig at det er ret sejt, at han åbenbart rocker ude i den store verden. Selvom jeg ikke ved helt 100% hvad han laver, så er jeg nu alligevel pisse stolt af ham.

Han har ingen uddannelse ud over sin folkeskole og HHX, hvilket kun gør det hele meget mere beundringsværdigt. Han har simpelthen arbejdet sig op til hvor han er nu, igennem de sidste par år – pretty awesome, hvis du spørg mig. For det er altså ikke nemt, at være et karriere menneske når man samtidig har familie og børn, og faktisk kun er 30 år – sejt ik?

Faktisk så blev han headhuntet til sit nuværende arbejde. I dette tilfælde var det hans nuværende chef der legede head hunter og for det ikke skal være løgn, så stødte de på hinanden da vi var til forældrefest og hans nuværende chef var på polterabend – det må simpelthen have været skæbnen. For både R og jeg havde fået rigeligt at drikke og vores selskab var meget larmenede – simpelthen det bedste selskab! Så R må have gjort lidt af et indtryk og ellers, havde hans nuværende chef nok også fået rigeligt at drikke på denne polterabend, heh.

Det hele ente heldigvis lykkeligt og R fik sit nuværende job..

Hvad R sådan helt præcis laver nu, ved jeg som sagt ikke men jeg ved, at han sidder med noget marketing, hvor han står for firmaets FB, nyhedsbreve og Google. Det der med Google er han vidst ret skarp på, for det var det han lavede på sit tidligere job. Udover hans ‘normale’ daytime job, så har han også en webshop og noget firma sammen med hans kammerat. Så R er en travl mand, men han har igennem årene fundet en god balance imellem job, eget firma, familie og fritid. I perioder holder det hård, men det er heldigvis kun i perioder.

Laver din bedre halvdel også noget du er mega stolt af?

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar