Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Spiced ananas beertail

Fredagscocktail - Spiced ananas beertail

Så blev det atter fredag og det betyder fredagscocktails, jubii. Ungerne er puttet, Rasmus er sendt i byen med gode venner og jeg har netop placeret min popo i sofaen og smidt benene op, arhh hvor er det altså dejligt. Når ungerne er puttet bruger jeg de første 5 minutter på bare at nyde stilheden, se det er altså noget der giver lidt ekstra energi på kontoen.

Opskrift på lækker ananas beertail

Efter 5 dage alene med ungerne, har jeg virkelig brug for en cocktail og i dagens anledning, blev det til 2 stk. Det synes jeg så absolut selv, at jeg fortjener, hihi. Jeg elsker vores unger helt op til skyerne og tilbage igen, men hold nu fast hvor bliver man bare træt i hoved og total drænet for energi. Vi har 3 børn og ingen af dem har lært kunstskaben, at være stille, så har du nogle gode råd, så tager jeg imod dem med kyshånd. Deres mundtøj står seriøst aldrig stille og oftes, snakker alle 3 i munden på hinanden. Så derfor fortjener jeg en ekstra drink idag.

Denne fredag har jeg lavet en ret så lækker, hvis jeg selv må sige det, spiced pineapple beertail. En beertail er en cocktail lavet med øl, i dette tilfælde er den lavet med gingerbeer, for at give et ekstra kick. Desuden er jeg ikke blev voksen, altså i den forstand, at jeg ikke kan fordrage øl. Se der var lige en til fun fact om mig, jeg kan ikke fordrage øl eller kaffe, hihi. Gingerbeer elsker jeg derimod i drinks, jeg er nemlig tosset med den ekstra spiciness den tilfører. Ingefær har det med at give lidt ekstra bid, hihi.

Det er som altid en super nem cocktail, den kræver ikke det store og er holdt til få ingredienser. Det er en ret så lækker og sommerfrisk drink, som ovenikøbet også er farvefin. Den er tilpas sød og har lige det der ekstra kick, som gør lige netop denne drink helt specielt.

Sommerlækker ananas drink

Opskrift på lækker spiced ananas beertail.

Du skal bruge følgende: 

  • 6 cl ananas juice
  • 3 cl limejuice
  • 3 cl lys rom
  • Gingerbeer
  • Rosmarin kviste til pynt.

Sådan gør du:
Fyld dit glas med knust is.
Hæld rom, ananasjuice og limesaft over og top op med gingerbeer, husk at smage til!
Pynt med en kvast frisk rosmarin.

Server den friske ananas beertail, som en forfriskende cocktail på en festlig aften, som en lækker velkomstdrink, eller nyd den i selvskab med din bedre halvdel eller en god veninde/ven.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Opskrift på læskende ananas cocktail

Ingen kommentar

Skriv et svar