Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Sommerlækker lemon drink

Fredagscocktail – Sommerlækker lemon drink

Imorgen er det fredag og det betyder, at der er cocktails på menuen. Meeeene, hvis jeg skal være helt ærlig, så er der faktisk drinks på menuen nærmest hver dag her hjemme, hih. Vejret er skønt, dagene lange, udmattelsen stor og overskuddet småt, men hey, humøret er højt og det skal da fejres med cocktails, og det bliver fejret i stor stil her hjemme, hih. Det er jo kun sommer 1 gang om året.

Frisk citrus drink

Når der skal laves hjemmelavet cocktails og drinks, så er det vigtigt, at have sit bartilbehør og barudstyr i orden. Det behøver nødvendigvis ikke være noget fancy eller dyrt, men der er altså bare noget barudstyr, der ikke er til at undvære. Jeg kan blandt andet ikke undvære min shaker, muddler, saftpresser eller mit vippemål, som er et absolut musthave. Derimod kan jeg godt undvære min strainer og barske, som ikke er et must have blandt mit bartudstyr. Jeg kan sagtens bruge min lille si og en almindelig ske istedet, så det punkt spare jeg gerne væk – hvis der altså skal spares. Når alt kommer til alt, så er jeg bare generelt ikke særlig god til at spare, ikke når det handler om udstyr. En ekstra lille bartilbehør ting, som jeg er ret så vild med, er vores skænkeprop – total fed gimmick, virkelig nice to have, men ikke et need to have.


Imorgen har jeg planer om, at servere denne ret så lækre lemon drink – nok verdens bedste, altså, hvis jeg selv skal sige det. Det er blevet en af vores nye favorit cocktails – ja tro det eller lad vær, vi har ret mange favoritter efterhånden. Hvorfor nøjes, når udvalget er så stort ? Denne drink med citron lemonade, er bare lige lidt ekstra perfekt, når nu vejret er så fantastisk. Det er en frisk cocktail – let syrlig og med et strejf af sødme, med alle de sommervibes den overhoved kan trække. Det er en drink man bliver virkelig glad i låget af, så prøv den!

Sommerlækker lemon drink

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 4 cl lys rom
  • 6-8 mynte blade
  • Citron lemonade
  • Knust is og citron til pynt.

Instruktioner

1

Fyld dit glas med knust is. Hæld over med rom, mynte blade som nuldres let mellem fingerne så bladene frigiver dets smag, og top op med citron lemonade.

2

Find din shaker frem og kom glassets indhold i shakeren. Giv det et ordentlig shake.

3

Top dit glas op med knust is igen. Si indholdet tilbage i glasset, top op med en skive citron og lidt frisk mynte.

Noter

Husk at smage til

Normalt ville jeg have lavet min egen citron lemonade, men tiden var knap, så jeg brugte istedet en citron lemonade fra Rynkeby. Den er et virkelig godt alternativ til min hjemmelavet lemonade, så den kan du godt bruge med god samvittighed, når det godt bare må være nemt og hurtigt.

Rigtig god sommer.

frisk sommer drink med citron og mynte

//Sponsoreret indlæg//

Ingen kommentar

Skriv et svar