Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Margarita ala Camilla

Fredagscocktail - Margarita ala Camilla

Der er intet som en lækker og læskende cocktail. Altså sådan en der tager tørsten, samtidig med at den giver dig følelsen af lidt ekstra luksus. En drink der giver dig en skønne følelse i kroppen og får dig til at føle, at du bare kan erobre verden, hihi. Det er bare guld vær hos mig!

opskrift på forfriskende margarita uden tequila

Under normale omstændigheder bliver en margarita lavet på tequila, men jeg er ikke helt normal, så denne opskrift er lavet på vodka. Jeg kan simpelthen ikke tåle eller fordrage tequila. Jeg bliver simpelthen så syg af det, hvis jeg indtager lidt for meget af det. For mig er 2 shots tilsyneladende for meget, så jeg holder mig bare generelt fra tequila. Jeg synes at tequila har en ret speciel smag, som fremprovokerer lidt ekstra spyt og derfor giver mig en rigtigt øv oplevelse, med drinks der indeholder tequila.

Nok om mit “had” til tequila, nu skal det dreje sig om denne herlighed. Det er på alle måder en smagsgod og farvefin drink, der bidrager til en skøn sommerstemning. Det er en drink der er dejlig nem at lave og smager forfriskende godt. Den er en læskende og let syrlig, som jo ellers er meget uvant for mig. Jeg er mest til det søde køkken, så det var skønt at prøve lidt nyt, det faldt i rigtig god jord hos både manden min og jeg selv.

Hvis du er til tequila, så kan du med fordel erstatte vodkaen i opskriften, med tequila. Det er noget af det jeg elsker mest ved drinks. Det er så nemt at ændre på smagen, hvis den ikke falder i god jord. Man kommer virkelig langs ved at smage sig frem og tilbage, bare et lille tip her fra, hihi.

Margarita ala Camilla

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 4 cl vodka
  • Frisk lemonade
  • 2-4 cl citron saft
  • 1 stor håndfuld isterninger
  • Eventuelt skiver af lime, citron og frisk mynte

Instruktioner

1

Blend lemonade og isterninger til slush ice.

2

Tilsæt vodka og citronsaft, og giv det et ordentlig miks. Husk at smage til.

3

Tag en skive citron og kør den rundt langs kanten på dit glas. Dyp den våde kant i lidt sukker eller salt, så du får en fin og dekorativ kant.

4

Pynt eventuelt med lidt frisk mynte og skiver af frisk lime og citron.

5

Server straks og nyd den i godt selvskab.

Den er perfekt som en lækker velkomstdrink, eller som en forfriskende cocktail på en varm sommerdag.

Rigtig god fornøjelse.

læskende opskrift på margarita med vodka

Ingen kommentar

Skriv et svar