Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – kirsebær mojito ala Camilla

Fredagscocktail - kirsebær mojito ala Camilla

Er du til kirsebær ? I så fald er denne drink et absolut must try for dig! Jeg må dog lige advare dig, for den er stærkt vanedannende, hihi. Jeg har længe eksperimenteret med denne opskrift og endelig sad den lige i skabet.

opskrift på mojito med kirsebær

Jeg er en sucker for kirsebær. Jeg har ofte svært ved at stoppe med at spise dem, når jeg først er startet. Det kræver virkelig stor viljestyrke, som jeg under normale omstændigheder har masser af, men når det kommer til mad og søde sager, så har jeg virkelig ingen rygrad. Det får jeg forhåbentlig med alderen, hihi.

Den her lækre og læskende drink, er udover at være a sight for sore eyes, simpelthen så lækker i smagen. Den smager lige tilpas af kirsebær, men uden at være for sød i smagen. Ja spørg du mig, så er det faktisk ikke en af de der helt søde drinks, som jeg ellers plejer at lave, hihi. Den har en god balance imellem det sure og det søde, som du altid kan regulere i smagen, så den passer lige præcis til dig. Måske du ikke deler helt samme holdning som mig og så er det jo så fantastisk, at det er lige til at lave om på. Det er en af de mange goder der er ved at mikse drinks.

Opskrift på læskende kirsebær mojito.

Du skal bruge følgende: 

  • 3 cl lys rom
  • 3 cl kirsebærsirup
  • 2 cl ingefærshot
  • Saften fra 1/2 lime
  • Danskvand
  • Kirsebær og mynte til pynt.

Sådan gør du:
Fyld dit glas med knust is og en lille håndfuld friske kirsebær.
Hæld rom, kirsebærsirup, ingefærshot og limesaft over og top op med danskvand, husk at smage til!
Pynt med en kvast frisk mynte og et kirsebær.

Server den læskende kirsebær mojito, som en forfriskende cocktail på en festlig aften, som en lækker velkomstdrink, eller nyd den under en blå himmel med høj sol.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Lækker kirsebær drink

Ingen kommentar

Skriv et svar