Mode

Favoritterne i mindstemandens garderobe

nyheder fra Petit bu Sofie Schnoor og Gro

Jeg er personligt helt vildt tosset med Petit by Sofie Schnoor. Det er et mærke der er stillet og coolt i designet, på en og samme tid. Elsker at deres design har så meget kant og kan matches på kryds og tværs, ja det kan enda matches med mange andre, af mine favorit mærker.

Jeg klikkede disse skønheder hjem fra Dreamsforkids.dk lige inden vores ferie. Du kan måske fornemme, at jeg har en svaghede for blåt, hih ? Jeg elsker farven blå, og da efterårskollektionen fra Petit by Sofie Schnoor hovedsageligt er præget af smukke blå nuancer, var det ret nemt at vælge hvilke body’er, der skulle klikkes hjem. Jeg faldt over mærket Gro, som jeg aldrig har prøvet før, så der måtte også lige en Gro body med hjem. Engang imellem er det godt, at træde ud af ens komfortzone og prøve noget nyt.

Jeg er SÅ positivt overrasket over bodyen fra Gro. Den er lavet i en lækker tyk kvalitet, som holder form og farve, vask efter vask, og så er den desuden også silkeblød. Linus har levet i disse body’er lige siden de kom ind ad døren, og alt sammen ser stadig helt nyt ud. Det er præcis derfor jeg er helt tosset med Petit by Sofie Schnoor, men nu kan jeg klart skrive et nyt mærke på favoritlisten, for Gro gør det skisme godt. Der er ingen tvivl om, at der skal mere tøj i ungernes garderobe fra Gro.

Gro og petit by sofie Schnoor

 

Ingen kommentar

Skriv et svar