Inspiration

Det store januar udsalg

Det er ikke rigtig, til at finde hoved eller hale i januar udsalget. Alle har gode tilbud, og det er faktisk blever ret uoverskueligt, at vælge hvor man skal shoppe. Jeg hoppede derfor, lidt rundt på mine favorit shops her til morgen, for at danne mig et hurtigt overblik.

januar-udsalg

Jeg så for et par dage siden på instagram, at min yndlings shop, Dreams for kids, køre med prisgaranti i HELE januar måned. Wup Wup, det er et tilbud der er til at tage og føle på, efter min mening. Du kan se deres opslag på Instagram her. Så kan du selv læse, hvad der skal til for at opnå prisgarantien.

Jeg fik shoppet disse skønheder, som ses på billedet. Nøj, jeg kan slet ikke vente på at kunne hente pakken. Jeg endte med en besparelse på omkring 40-50%, hvilket min pengepung er meget glad for, her efter jul. Den fine grå jumpsuit fra Petit by Sofie Schnoor var der sørme 50% på. Hvad skulle vi dog gøre uden webshops ? 🙂

Ingen kommentar

Skriv et svar