Inspiration

Gaveønsker til vores søn på 5 år, lige om lidt 6 år.

Fødselsdags ønsker til dreng på 6 år

 

Om 3 dage bliver vores ældste søn 6 år. Puha hvor blev tiden af ? Jeg har meget svært ved at få ind i knolden, at jeg er blevet 6 år ældre. Jeg husker hans fødsel, som var det i går. Vandet gik og veerne startede. 3 1/2 time efter, lå jeg med vores søde lille Kian på maven, og var meget rundforvirret. En lyn fødsel, som gik lige efter bogen. Jeg havde frygtet en laaang fødsel, som rigtig skulle trække tænder ud, men vi blev glædeligt overrasket.

Jeg har kikket lidt på gaveønsker sammen med vores søn, Kian i weekenden. Det er ikke så nemt med gaveønskerne, når man har fødselsdag 14 dage efter juleaften, men vi fandt alligevel lidt. Kian mener ikke, at han har nok lego, så han ønsker sig alt det lego han ikke har. Hvorfor barnet føler, at han ikke har noget Lego, må guderne vide, for han svømmer i Lego. Jeg bliver simpelthen nødt til at tage et billede af hans samling en dag, så I kan se hvor voldsomt meget Lego han har. Det skal så også siges, at han ikke lege med andet end Lego. En sjælden gang imellem finder han sin Brio togbane frem, men det er ved at være meget sjældent.

De helt store gaveønsker blev til disse:
1. Lego Chima Maulas is-mammuttramper 70145
2. PS3 spil – Lego Marvel super heroes
3. Kalaha
4. Lego City Forbrydernes gemmested 60068
5. Lego Ninjago Slaget om ninjago city 70728
6. Lego City Sumppolitiets station 60069
7. Skylanders figurer

Jeg har klikket gaverne fra os hjem fra nettet. Det er klart nemmest, og må erkende, at jeg oftes også får bedre service på nettet. Havde en meget dårlig oplevelse i Toys’R’us i lørdags, så jeg sætter ikke mine ben i en Toys’R’us igen. Så lægger jeg heller mine penge i en butik/webshop, hvor der ydes ordentlig service.

Jeg har klikket ønske nummer 5 hjem, som han får i gave af Rasmus og jeg. Ønske nummer 4 og 6, får han i gave af henholdsvis Alina og Linus. Jeg snakkede nemlig med både mine og Rasmus forældre i julen, da Bilka kørte med 30%, så der ved jeg at de har købt fødselsdagsgaverne. Nu mangler jeg bare, at få styr på fødselsdags menuen, til når alle gæsterne kommer onsdag.

Ingen kommentar

Skriv et svar