Ferie

Børnevenlig skiferie i Trysil

Trysil i uge 2 er meeget koldt, så det er virkelig godt, at vi har pakket rigeligt med uldtøj ned til ungerne. Jeg skal nok lige have udvidet min uldgarderobe lidt, til næste gang vi skal afsted. Det er vel bedre at have for meget tøj med, end for lidt, er det ikk ?

Lille L er pakket ind i 3 lag uld, under hans lidt for lille flyverdragt. Tænk sig, jeg var sikker på, at den flyverdragt jeg havde liggende på loftet var en str 104, det viste sig at være str 98 og når man pakker aftenen før man skal afsted, så er der ikke så meget at stille op, andet end at pakke den ned og håbe på det bedste. Det er heldigvis gået fint indtil videre, så næste år må jeg bare sikre mig, at ungerne kan passe deres skitøj i lidt bedre tid. Jeg havde egentligt tjekket de stores overtøj, men jeg var sikker på størrelsen på flyverdragten, så den gad jeg ikke tjekke, dovenskaben længe leve. Det har jeg så lært af nu, så der bliver købt rigeligt med Molo flyverdragter fremadrettet, så vi ikke står og mangler en anden gang, hih.

Lille L er blevet så sej på ski! Idag måtte vi tage hjem med ham efter næsten 2 timer, da han begyndte at have lidt koncentrationsbesvær, no wonder why, 2 timer er meget lang tid for sådan en lille gut på 4.5 år. Efter L var smidt af hjemme i hytten hos sin farmor, faster og fætter, tog R og jeg på en lille ‘hygge’ tur, i håb om at jeg kunne blive lidt bedre til at stå på ski. Det er ikke så nemt for R, at hjælpe os alle sammen på samme tid, så når vi alle sammen er ude, så er det ungerne der er i fokus, hvilket også er helt fint. Det hjælper bare ikke så meget, når vi står oppe på toppen af bjerget og jeg panikker fuldstændigt, over at der er så langt ned og at det er så satans stejlt. Der ville det hjælpe lidt, at jeg havde lidt mere styr på teknikken, så det var hovedfokus idag. Nu er der jo ikke forfærdelig lang tid til, at vi igen vender snuden hjemad, så det er om at få styr på så meget som muligt, imens tiden er.

Solnedgang i Trysil

Jeg investeret i et par fodvarmere igår og de er absolut alle pengene værd! shiit de er gode, jeg har slet ikke froset om min fod på samme måde, som jeg har gjort de andre dage, for der har jeg virkelig froset, så det har været en sand fornøjelse, at være på de lange ture idag. De holder på varmen i 8 timer og jeg har først taget dem af her til aften, imens jeg har nydt den smukke smukke himmel. Dem skal der helt sikkert købes lidt ekstra af, til en anden god gang. De findes også til hænderne, men jeg har kun problemer med at holde på varmen om mine fødder, så dem til hænderne ved jeg ikke hvordan fungere, men mon ikke det er på samme måde.

Efter en tid med min bedre halvdel, er jeg allerede blevet bedre på ski, jeg kan ihvertfald mærke i mine fødder, at de arbejder lidt mere optimalt nu og jeg slapper lidt mere af i kroppen. Jeg glæder mig virkelig til den dag, hvor jeg kan stå på ski og bare være helt afslappet, men det er nok et par skiferier frem i tiden. Jeg satser stærkt på, at det bliver bare lidt bedre allerede imorgen, hvor vi har rigeligt med tid på ski, der er nemlig også åben om aftenen, hvor vi alle skal ned på de oplyste børnepister. Det skal nok blive sjovt.

Ingen kommentar

Skriv et svar