Ferie

Vores favorit spisesteder i Miami Beach

11th street diner - Miami South Beach

Jeg vil simpelthen ikke hjem igen! Er det en følelse du kan nikke genkendende til ? Jeg får det altid sådan, når ferien begynder at lakke mod enden og det må man sige, at vores ferie for alvor er begyndt at gøre. Vi har 3 dage tilbage af vores lille eventyr til Florida, og jeg kunne med fordel bruge 1 måned+ endnu. Gid man havde pengene, til at kunne fortsætte eventyret. Næste mål er at spare sammen, så vi kan være afsted i 3 måneder og rejse rundt i USA. Måske det er et lidt urealistisk mål, det må tiden vise.

På nuværende tidspunkt sidder vi igen i Orlando. Vi har oplevet sindsygt meget på kun 1 uge, da vi har været flere forskellige steder i Florida, meget mere om det i de kommende indlæg. Lige nu sidder jeg og drømmer mig tilbage til Miami, det er en af de byer der for alvor har vundet mit hjerte. Byen, områderne, mentaliteten, menneskerne, nattelivet, maden, ja you name it, I love it all! Jeg kan slet ikke få nok, og jeg fortryder virkelig, at vi ikke fik nogle flere dage i Miami, men det er ret så svært at vide, hvor længe man godt kan bruge de forskellige steder, hvor det er godt at bo, m.m. Så den her ferie har enlig været en meget god start, der har givet os nogle gode indtryk af selve Florida og så ved vi mere præcist, hvad vi godt vil næste gang vi skal her over og hvor længe, vi godt vil være de forskellige steder. Flere dage i Miami og flere dage på Key West er uden tvivl et must, det er 2 byer der virkelig har gjort et godt indtryk på både Rasmus og jeg. De har ihvertfald vundet mit hjerte og jeg ved, at Miami har Kian’s hjerte og Key west har Alina’s hjerte. Linus er glad bare han kan bade, så ham kan man altid regne med, så længe der er en pool eller en strand.

Når men enlig havde jeg tiltænkt det her indlæg, som et lille mad indlæg, hvor jeg lige vil anbefale 2 madsteder, som blev vores favoritter, da vi var i Miami, især Diner’en vandt mit hjerte. Der er et utal af madsteder så det nemmeste er, at vælge hvad man er til og så gå efter det, ellers bliver det fuldstændig uoverskueligt. Der er alt hvad hjertet begære, så det kan være svært nok, bare at vælge hvad man er til, især hvis man er lige så ubeslutsom som jeg er.

Lincoln road vrimler med skønne madsteder og hyggelige cafe’er, så læg endelig vejen forbi gaden, hvis du er i nabolaget. Der er mulighed for at shoppe frem til kl 23:00 i langt de fleste butikker og mange af madstederne har åben til langt ud på natten. Jeg siger bare, godt at det ikke er mig der skal arbejde på de tidspunkter!

Hvis du er i nærheden af Lincoln road, eller planlægger at lægge vejen forbi, så kan jeg på det aller varmeste anbefale, at spise på Spris. Spris er især kendt for deres lækre gourmet pizza’er, som har en lækker tynd og sprød skorpe, men de tilbyder også et skønt og yderst velsmagende udvalg af Panini’er. Alle pizza’er bliver bagt i en stor stenovn, som giver den lækre og velkendte smag af Italien. Ja jeg ved godt at vi er Miami, men derfor kan man vel godt nyde en lækker italiensk pizza? Spris er flere gange blevet kåret til at have Miami’s bedste pizza, af både tidsskriftet Miami New Times og Sunpost.

Lægger du vejen forbi Spris kan jeg varmt anbefale deres lækre pizza’er, deres lasagne og især deres varme sandwiches er helt exceptionelle. Min personlige favorit var deres varme Vegetariano sandwich, føj for en herlighed! Det er som at tage en bid af himlen, den smelter simpelthen på tungen og giver dig en smagsoplevelse uden lige. Deres varme Supremo sandwich skal ikke glemmes, for den smager også helt fantastisk. Priserne på maden er ret fornuftige og personligt jeg synes, at man får rigtig meget for pengene, men til gengæld er drikkevarerne så også betalt. Med priserne har jeg taget udgangspunkt i vores roadtrip, hvor vi har spist rigtig meget ude.

Häagen-Dazs is

Skulle du have lidt ekstra plads i maven, efter et lækkert måltid på Spris, så kan jeg varmt anbefale, at gå lidt længere ned af Lincoln road og spise en lækker omgang is på Häagen-Dazs. Er du en karamel elsker som jeg, så prøv deres Signature sundaes, Dulce split. Jeg lover, at du vil falde ned af stolen i bare begejstring. Jeg kunne virkelig godt spise sådan en fætter, i skrivende stund.

11th street diner - Miami South Beach

Et sted der vandt mit hjerte allerede inden maden blev serveret, var the 11th street diner. Min drøm har altid været, at spise på sådan en rigtig amerikansk Diner, så Rasmus gjorde alt hvad han kunne, for at opfylde denne drømme. Han søgte på livet løs på google. og ente med at finde denne Diner, for den skulle jo også leve op til mine forventninger, så jeg ikke gik hen og blev skuffet. Jeg har nu altså en ret så god kæreste, hvis jeg selv skal sige det.

Vi skulle godt nok gå et stykke, men det var det hele værd. Ungernes brok, larmen fra bilerne, den bagende sol og den alt for tunge og fugtige luft, blev alt sammen glemt, da jeg spottede Diner’en. Den levede fuldstændig op til alle mine forestillinger om en rigtigt amerikansk diner. Indretningen, atmosfæren og menukortet var alt hvad jeg havde drømt om. Armen det er altså et sted der virkelig skal opleves.

Når du træder ind ad dørene, bliver du mødt af det sødeste og mest imødekommende personale, uanset hvor proppet der så end er, tager de sig god tid til dig. Kommer du en weekend og kommer du for at spise brunch, så forbered dig på, at Diner’en er tæt pakket. Diner’en summer af gode vibes, især ved mange mennesker er der en helt særlig stemning. Trods mange mennesker er maden hurtig færdig og den smager lige så skønt, som var der ingen mennesker, så der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, trods travlhed i køkkenet.

11th street diner - Miami South Beach11th street diner - Miami South Beach

Når du træder ind i Diner’en, er det lidt som at stige ind i en tidsmaskine, der tager dig tilbage til 50-60’erne, I love it!! Vi har spist på Diner’en 3 gange og hver gang har vi siddet et nyt sted. Diner’en har 2 længer, hvis man kan kalde det det ? og så har de også mulighed for at side udenfor, hvor der er naturligvis er overdækket og blæsere i loftet.

Milkshake på 11th street diner - Miami South BeachMilkshake på 11th street diner - Miami South BeachCæsar salat på 11th street diner - Miami South BeachCowboy burger på 11th street diner - Miami South BeachCowboy burger på 11th street diner - Miami South BeachMac & Cheese - 11th street diner - Miami South Beach11th street diner - Miami South Beach

Første gang vi kom, sad vi inde i den blå “afdeling”, i en af hjørne båsene med masser af plads, som ungerne kunne brede sig på. Den er fuldstændig i samme stil som resten af Diner’en, her er møblerne bare hvide og blå, lige noget for Kian, som er FCK fan, hihi. I hjørnet er der en hyggelig bar med fjernsyn, som viser div. fodboldskampe, så ungerne, især Kian, var godt beskæftiget og var nærmest ikke til at få med ud igen, da vi var færdige. Ungerne nød en omgang Mac & cheese og Chicken fingers imens Rasmus fik en caesar salad, den “lille udgave” og jeg fik en Cowboy burger. Husk at det er amerikanske portioner du får, så du får virkelig noget for pengene! Ungerne var tossede med deres Mac & Chesse ,som virkelig også var god. Jeg fik lige tillokket mig en bid af Alina’s, hihi. Rasmus bestilte den lille cæsar salat og fik bare den største portion, jeg tør slet ikke tænke på, hvor stor den store portion så er. Den kan i øvrigt anbefales, den var virkelig god. Min cowboy burger var intet mindre end, to die for! Smags kombinationerne var fantastiske, den bløde burger bolle, den saftige bøf, de sprøde løgringe og den alt for lækre BBQ sauce, fuldendte burgeren til perfektion, efter min mening. Det var som at tage en bid af himlen. Kommer du forbi Diner’en så er du nødt til at prøve deres cowboy burger, som simpelthen er indbegrebet af en amerikansk burger. Desuden fik vi de lækreste milkshakes, jeg har aldrig fået så god en milkshake før. Her kan jeg på det varmeste anbefale deres Caramel milkshake, jeg er altså bare en sucker for karamel, deres Double chocolate milkshake, til alle der ikke kan få nok chokolade og deres Strawberry & Banana milkshake, til alle der elsker kombinationen af noget sødt og friskt på en og samme tid.

Milkshake at 11th street diner in Miamibrunch at 11th street diner in Miami

Anden gang vi besøgte Diner’en var det for at nyde en rigtigt amerikansk brunch. Vi kom en lørdag formiddag og der var bar proppet, så vi sad udenfor, hvor de lige kunne presse os ind. En helt fantastisk oplevelse. Her fik vi også milkshakes ved siden af vores vand, hihi. Deres apple pie milkshake er virkelig skøn, hvis du ligesom jeg, ikke kan få nok af apple pie, hihi og deres Chocolate Fudge milkshake er også helt fantastisk. Udover milkshakes fik vi deres South Beach Breakfast og den menu der hed 3 Pair. Dem kan jeg på det varmeste anbefale, mums!

Bananasplit at 11th street Diner MiamiBananasplit at 11th street Diner MiamiBrownie Hot Fudge Sundae at 11th street Diner MiamiApple pie at 11th street Diner in Miami11th street Diner in Miami

3 gang vi besøgte mit nye yndlingssted, Diner’en, var det for at indtage en omgang dessert. De andre gang vi har spist der, har vi simpelthen været alt for mætte til at få dessert, og jeg VILLE smage deres banansplit. Så endnu engang begav vi os ud på en gå tur, for at fylde hovederne med dessert. Jeg tør slet ikke tænke på hvad vægten siger når jeg er kommet hjem, godt der er nogle dage til endnu! Servitricen kikkede godt nok også lidt skævt til os, da vi kun bestilte dessert, men vi fik samtidig et stort smil med på vejen. Jeg tænker at vi ikke er de eneste der er kommet, for kun at indtage dessert, hihi. Er du til dessert kan jeg på det varmeste anbefale deres Brownie hot fudge sundae, Giant banana split og deres Fresh baked apple pie, mums nogle skønne desserter. Jeg drømmer stadig om den lækre banansplit.

Skal du til Miami eller er du allerede i Miami, så gør dig selv den tjeneste, at lægge vejen forbi the 11th street Diner. Vi skal uden tvivl forbi Diner’en, næste gang vi kommer til Miami!

 

 

 

4 Kommentar

 • Reply
  Jane
  16. maj 2018 at 10:07

  Hej Camilla.

  Super skøn beretning. Jeg faldt helt tilfældigt over din blog da jeg lige sad og søgte på gode spisesteder i Miami. Og vi vil nemlig rigtig gerne på en old school diner, så vi skal helt klart prøve den du anbefaler.

  Jeg synes ikke rigtig jeg kan se hvornår I var af sted?

  Jeg skal til Florida med min mand og vores 2 børn og 2 svigerbørn til okt. 18. Og jeg glæder mig helt sindssygt. Min mand, min datter og jeg har været i Florida i 2011, men der var vores søn ikke med, så jeg glæder mig rigtig meget til at råhygge med hele familien. Så jeg er begyndt at tælle ned allerede.

  Jeg glæder mig til at læse meget mere i din blog 🙂

  VH
  Jane

  • Reply
   Camilla
   16. maj 2018 at 17:48

   Hej Jane
   Tak fordi du læser med, det er altid dejligt når der bliver smidt en kommentar 😊

   Årh for søren, det er jeg ked af. Det er nok efter den sidste opdatering, at datoerne er røget. Dette indlæg er fra september 2016, men pudsigt nok, så er vi her faktisk igen og endnu mere pudsigt, så indtog vi endnu et skønt måltid på dineren igår. Her skal i bestemt lægge vejen forbi! Der er kommet lidt nye retter til menukortet og jeg vil da også lige slå et slag, for deres lækre drinks – mums.

   Ihh hvor lyder det bare skønt, jeg håber i får en helt fantastisk ferie. Florida er fantastisk 😊

   Mvh Camilla

 • Reply
  Jane
  17. maj 2018 at 7:59

  Hej Camilla

  Ej hvor er det bare fedt at I er af sted igen. 🙂 Jeg håber I nyder det helt vildt. Jeg har lige et par spørgsmål, håber det er ok.

  Da vi var i Florida sidst var det sådan at på stort set alle restauranter at når du havde købt drikkevarer feks. en sodavand så var der gratis refill. Er det stadig sådan mange steder? Jeg synes at have hørt at det er lavet om pga. fedmeepidimien i USA, men er ikke sikker. Ligeledes da vi var i Universal Studios købte vi et drikkebærer ala dem man får slush ice i feks. Legoland, så kunne man få den genopfyldt næsten alle steder i Universal Studios til næsten ingen penge. (mener at det var under 1 dollar), har du set om det stadig er sådan?

  Ej hvor jeg da bare sidder og glæder mig endnu mere når jeg sidder og læser din skønne blog, som jeg har fortalt om til min familie så de også kan gå ind og læse og finde inspiration og gode informationer til vores rejse. Begge vores børn er fløjet fra reden, de er henholdsvis 23 og 25år og jeg glæder mig så meget til at være sammen med dem på sådan en tur hvor jeg selv stadig er ung 😉 (jeg er “kun” 46)

  Nå men jeg glæder mig til at følge jer på jeres skønne ferie. 🙂

  De varmeste feriehilsner
  Jane

  • Reply
   Camilla
   17. maj 2018 at 21:59

   Hej Jane
   Vi nyder det i stor stil, her er SÅ fantastisk 😊Spørg endelig løs 😉

   Vi drikker ikke sodavand, så ved faktisk ikke, om der er gratis refill på restauranterne. Der er ihvertfald gratis refill af vand, kaffe og the. Jeg har faktisk lige skrevet et blogindlæg om orlando – dog ikke udgivet, er meeget bagud med mine billeder, så de bliver udgivet så snart, at jeg er i bund med de mange billeder 😊Her skriver jeg netop om refill kopperne 😊Idag koster 1 glas 14.99$ og så er der gratis refill igennem hele dagen. Der er automater opstillet i hele parken og udvalget af drikkelse er kæmpe. Køber man mere end 1 glas, så er der mængderabat – super praktisk når man er flere afsted. Skal man afsted i flere dage, så kan man vidst medbringe sine glas fra dagen før og betale et mindre beløb, for at få dem genaktiveret – er dog lidt i tvivl om dette, men vi så nogle andre gøre det 😊Håber det giver mening?

   Tak for de søde ord, det varmer mit hjerte, at jeg kan være lidt behjælpelig. Måske der kommer lidt ny inspiration fra mig, indenfor de næste par uger – der kommer ihvertfald et par nye blogindlæg fra Florida 😊Det er skønt, at være ung med sine børn og I kommer uden tvivl, til at få den skønneste ferie. Jeg glæder mig selv, til at vores unger bliver lidt større og kan nyde disse ferie med os, på en helt anden måde. Kan regne ud. at vi har fået børn i samme alder, så det glæder mig meget, at læse om jeres kommende ferie. Jeg håber vi er lige så heldige, at kunne lokke vores unger med på ferie til den tid 😊

   Mvh Camilla

  Skriv et svar