Bageværk/ Dessert/ Vegansk/ Vegetarisk

Vegansk peanut butter chocolate chip skillet cookie

Nem opskrift på peanut butter chocolate chip skillet cookie

Hvad skal jeg sige om den her herlighed?

Billedet taler vidst for sig selv, synes du ik?

Men hvis jeg nu alligevel skal sige lidt om den her herlighed af en vegansk peanut butter chocolate chip skillet cookie. Så kan jeg da fortælle, at du simpelthen er nødt til at prøve den. Føj for en fornøjelse!

Sprød overflade, blød, altså sådan rigtig chewy og gooey midte, på den helt rigtige måde, en virkelig generøs mængde grofthakket chokolade, smagen af peanut butter kombineret med en fløjlsblød vanilejeis. Armen altså, what’s not to like?

Jeg kan ikke få armende ned af begejstring.

Prøv den! Den smager himmelsk og er perfekt på en overskyet, grå og kedelig dag, måske med en kop varm kakao med flødeskum on the side, bare lige for at fuldende den totale hygge fornemmelse, hih.

Verdens bedste skillet cookie

Vegansk peanut butter chocolate chip skillet cookie

Print Opskrift

Ingredienser

  • 1/3 cup peanut butter
  • 1/4 cup æblemos
  • 1/3 cup ahornsirup
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 1/4 tsk natron
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Knsp salt
  • 1 cup hvedemel
  • 1/2 cup grofthakket chokolade 80%

Instruktioner

1

Pisk peanutbutter, æblemos, ahornsirup og vanilje ekstrakt godt sammen.

2

Sigt natron, bagepulver, salt og hvedemel sammen og tilsæt til de våde ingredienser. Vendt det hele godt sammen.

3

Tilsidst tilsættes den grofthakket chokolade og vende det hele godt sammen.

4

Kom dejen i en smurt støbejerns pande eller lille springsform.

5

Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 minutter, eller til en tandstikke trækkes op uden våde krummer på.

6

Lad din cookie afkøle i 10 minutter, inden du kaster dig over den.

Server imens den stadig er lun med en god vaniljeis – mums!

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Syndig opskrift på peanut butter skillet cookie

Ingen kommentar

Skriv et svar