Hvad skal jeg sige om den her herlighed?
Billedet taler vidst for sig selv, synes du ik?
Sprød overflade, blød, altså sådan rigtig chewy og gooey midte, på den helt rigtige måde, en virkelig generøs mængde grofthakket chokolade, smagen af peanut butter kombineret med en fløjlsblød vanilejeis. Armen altså, what’s not to like?
Jeg kan ikke få armende ned af begejstring.
Prøv den! Den smager himmelsk og er perfekt på en overskyet, grå og kedelig dag, måske med en kop varm kakao med flødeskum on the side, bare lige for at fuldende den totale hygge fornemmelse, hih.
Vegansk peanut butter chocolate chip skillet cookie
Print OpskriftIngredienser
- 1/3 cup peanut butter
- 1/4 cup æblemos
- 1/3 cup ahornsirup
- 1 tsk vanilje ekstrakt
- 1/4 tsk natron
- 1/2 tsk bagepulver
- Knsp salt
- 1 cup hvedemel
- 1/2 cup grofthakket chokolade 80%
Instruktioner
Pisk peanutbutter, æblemos, ahornsirup og vanilje ekstrakt godt sammen.
Sigt natron, bagepulver, salt og hvedemel sammen og tilsæt til de våde ingredienser. Vendt det hele godt sammen.
Tilsidst tilsættes den grofthakket chokolade og vende det hele godt sammen.
Kom dejen i en smurt støbejerns pande eller lille springsform.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 minutter, eller til en tandstikke trækkes op uden våde krummer på.
Lad din cookie afkøle i 10 minutter, inden du kaster dig over den.
Server imens den stadig er lun med en god vaniljeis – mums!
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar