Hverdag

Ungernes bamse afhængighed

Jeg tænker, at billedet mere eller mindre fortæller det hele..

Jeg har 3 børn med en kæmpe forkærlighed for bamser, what to do?

De elsker bamser og vi har dem i tusindvis, eller – overdrivelse fremmer forståelsen, men det føles ihvertfald sådan.

De har så mange bamser, at de næsten ikke kan være i deres senge og de vil på ingen måder gå af med dem. Det er total op ad bakke hvad det angår. K er dog blevet lidt bedre til, at gå af med dem med alderen og han har også lidt bedre forståelse for det, når vi siger nej til flere bamser.

De 2 små derimod, Oh boy, det er en helt anden historie.

Det er som om, at alting bare bliver lidt svære og ekstra kompliceret, når det kommer til de små – why is that?

Lille L er stadig lidt mere undskyld grundet hans alder, men A derimod er der bare ingen undskyldninger for. Hun er bare altid på tværs mht sine bamser og jo større bamserne er, jo gladere bliver hun. Det har min mor så også fundet ud af, hvilket ikke hjælper helt på problemet, for hun levere gladeligt bamser i store mængder.

Min mor er heldigvis begyndt at forstå, at de ikke kommer indenfor her hjemme, så alt hvad hun køber af bamser, kommer pænt med retur til mormor og morfar igen, så kan A hygge sig med bamserne der inde.

Det er jo ikke fordi jeg ikke selv kan nikke genkende problemet, for det kan jeg! Jeg havde også en bamse afhængighed da jeg var lille, men jeg mindes ikke, at jeg havde bamser i den mængde som vores børn har – måske jeg bare har fortrængt det, det er trods alt en del år siden.

Jeg har så gar forsøgt at bestikke ungerne med, at vi køber legetøj på nettet, så vi kan sidde og kikke på online legetøj sammen, hvor de selv kan vælge frit på alle hylder, hvis de vil gå af med bare lidt af deres bamser, men næh nej – den gik ik’!

Seriously, what to do?

// Sponsoreret indhold – www.shopnopa.dk //

Ingen kommentar

Skriv et svar