Hverdag

Imorgen går det løs..

Imorgen går det atter løs – det er modbydeligt!

Jeg hader virkelig eksamener og denne er ingen undtagelse. Faktisk tror jeg, at dette er den af dem, jeg har haft det aller værst med – måske det er fordi jeg er blevet ældre, I don’t know, men fælt føles det ihvertfald.

Nervøsiteten er for alvor sparket ind og jeg kan slet slet ikke, få styr på alt mit tanke mylder. Mit hoved er prop fyldt, der er så meget at huske og nu hvor jeg er begyndt at blive så hamrende nervøs, er jeg begyndt at klude rundt i tingene – I need to pull myself together.

Hatten af for læger, fysioterapeuter og alle andre, der har og er igang med, at studere anatomi og fysiologi. Kæmpe cadeau til dig!

Jeg er ved at dø og jeg har enda kun om en brøkdel af det I har om.

 

Jeg har de sidste 2 uger siddet begravet med hoved i bøger, computer og notater, samt bruger uendelig mange timer på Youtube. Youtube har virkelig været en god ven, i disse pressede uger. Jeg lærer bedst ved at se tingene og tegne dem. Jeg skal simpelthen have dem indprentet på nethinden, så jeg altid kan ‘fremkalde’ billedet igen fra hukommelsen. Lyder måske skørt, men sådan har jeg det altså, heh

Efter imorgen kl 21, kan jeg se frem til 1,5 uges ‘ferie’, hvor der igen bliver tid til at lave mad, bage kage og udvikle nye opskrifter, som jeg kan dele med dig. Jeg ved godt, at jeg har svigtet dig på det punkt her på det sidste, men tiden og ikke mindst overskuddet, har virkelig ikke været der.

Udover den pressende eksamen, så er vi også bare en familie, med en tæt pakket kalender og en virkelig travl hverdag – støn!

Ændre det sig mon nogensinde?

Når men jeg må hellere kommer tilbage til aftensmaden, få hentet A fra svømning – jeg er lige kommet hjem med lille L fra gymnastik, og R med K fra fodbold, og så få stukket hovedet i nogle bøger igen. Jeg forsøger virkelig at presse citronen så meget så muligt – det SKAL bare sidde fast nu!

Kryds fingre..

Ingen kommentar

Skriv et svar