Bageværk/ Kager/ Opskrifter

Syndige kanelsnegle med cream cheese frosting

Syndige kanelsnegle med cream cheese frosting.

En amerikansk klassiker, som vi alt for sjældent får her hjemme.

Bløde kanelsnegle med cream cheese frosting er noget jeg kun har set og smagt i USA. Her hjemme kører vi den istedet hjem med en klassisk glasur, Romglasur eller som bløde kanelsnegle med creme. Men den amerikanske udgave med cream cheese frosting kan altså også noget.

Cream cheese frosting har en perfekt balance imellem det syrlige og søde, hvilket gør hver en bid af sådan en krabat her, total uforglemmelig.

Opskriften er dejlig nem, så gør dig selv den tjeneste, at kast dig ud i det – du vil ikke fortryde det!

Syndige kanelsnegle med cream cheese frosting.

Print Opskrift
Serveringer: 12 stk

Ingredienser

  • Dej:
  • 50g gær
  • 2.5 dl mælk, lunt
  • 100g smør, smeltet
  • 1 æg
  • 50g sukker
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme
  • 550g hvedemel
  • Remonce:
  • 100g smør, blødt
  • 180g farin
  • 2 spsk kanel
  • Frosting:
  • 120g flødeost
  • 30g smør, blødt
  • 150g flormelis
  • 0.5 tsk vaniljepulver

Instruktioner

1

Dej: Rør gæren ud i den lune mælk.

2

Tilsæt smør, æg, sukker og salt.

3

Tilsæt hvedemel og kardemomme og ælt dejen godt sammen. Dejen skal være blød og smidig, men du skal stadig kunne arbejde med den i hånden. Skulle dejen være alt for klæg og klistret, så tilsætte lidt ekstra mel.

4

Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen i 1 time.

5

Remonce: Alle ingredienserne blandes godt sammen og stilles til side.

6

Kanelsneglene: Når dejen er færdighævet, vendes den ud på et let meldrysset bord.

7

Rul dejen ud til en stor rektangel og smør remoncen ud i et jævnt lag.

8

Rul dejen sammen på den smalle/korte side og skær kanelsneglene ud i lige store stykker. Placer dem i en bageform på 20x30 cm beklædt med bagepapir.

9

Dæk kanelsneglene til og lad dem efterhæve i 30 minutter.

10

Bag kanelsneglene i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, i 12-15 minutter, eller til kanelsneglene er let gyldne.

11

Afkøl sneglene på en bagerist.

12

Frosting: Pisk smørret godt igennem og tilsæt flormelissen lidt efter lidt, alt imens du fortsat pisker. Når cremen er let og luftigt, tilsættes vanilje og flødeost. Pisk igen til du har en hvid, let og luftig homogen creme.

13

Fordel frostingen på kanelsneglene i et jævnt lag.

Rigtig god fornøjelse.

Syndige kanelsnegle med cream cheese frosting.

Ingen kommentar

Skriv et svar