Jeg får seriøst aldrig nok af grød og især ikke af bagtgrød – slet ikke når det er en med masser af snask på toppen, hih
Opskriften er super nem at lave og den tager ikke frygtelig lang tid at lave. Faktisk er opskriften så praktisk, at du kan lave den på forhånd og så bare varme den i ovnene når du skal bruge den. Mega praktisk, især når der skal lidt ekstra hverdagsluksus til, for at få en igennem dagen.
Syndig opskrift på ‘den du ved nok’ som bagt grød
Print OpskriftIngredienser
- Du skal bruge følgende til grøden:
- 1 dl havregryn
- 1 tsk chiafrø
- 2 dl kakao
- 1 æg
- 1 tsk kakaopulver
- 1 spsk sukrin
- Du skal bruge følgende til kokostopping:
- 0.5 dl kakao
- 1/2 dl kokosmel
- 2 spsk sukrin gold
- 1 tsk kakaopulver
Instruktioner
Rør alle de tørre ingredienser godt sammen til grøden.
Tilsæt herefter de våde ingredienser til grøden og rør godt igen.
Sprøjt dine ramakinerne, minigryder, eller et ovnfastfad med lidt kokosolie.
Fordel grøden ligeligt i dine ramakiner.
Bag grøden i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, i 20 minutter.
Imens røres alle ingredienserne til kokostoppingen godt sammen.
Når grøden har bagt i 20 minutter, fordeles kokostoppingen ligeligt oven på den bagte grød. Stil ramakinerne tilbage i ovnen og bag i yderliger 5 minutter.
Lad grøden afkøle let inden servering.
Noter
Server eventuelt med en lille ske kokosskyr on the top, Mmmh.
Nu hvor jeg har delt opskriften med dig, så får jeg da pludselig set, at jeg slet ikke har delt en kage opskrift på ‘den du ved nok’ kage – Shiit! Hvor er det bare dårligt. Den opskrift er netop skrevet på min alt for lange To-Do liste.
Kender du de lister? Gab.. Min To-Do er uendelig.
Ingen kommentar