Hverdag/ Sponseret

Måltidskasse ordning

Retnemt.dk måltidskasse

Vi er igen gået en ualmindelig travl tid imøde, eller, let’s face it, vi har været i denne periode i det der føles som evigheder og udsigterne til en mere afslappet og rolig hverdag synes meget fjern.

Dagene flyder sammen og tiden til indkøb og madlavning bliver mindre og mindre, da vi vægter nærhed og kærlighed højere – det kan tydeligt ses på vægten. Christ hvor skal jeg have ranket op i mig selv igen og det kan kun gå for langsomt!

Nårh, anyways..

Da der ikke rigtig er udsigt til, at der kommer flere timer i døgnet, har vi istedet besluttet at hoppe på en måltidskasse ordning, ganske som førhen. Forskellen på dengang og nu er bare, at der er kommet virkelig virkelig mange forskellige firmaer på banen med måltidskasse ordninger. Det er jo en helt ny verden og en noget forvirrende en af slagsen, hvis du spørg mig.

Det er simpelthen så svært, at finde et ordentligt overblik over de forskellige løsninger og ikke mindst, at finde ud af hvilken kasse man derefter skal vælge.

Åh gud! Alle de valg..

Hvis du ligesom os, har problemer med at skabe et overblik over, hvilke løsninger og firmaer der findes, så kan jeg på det varmeste anbefale, at klikke et smut forbi findmåltidskasse.dk. Det var her vi fandt frem til vores match.

Hos findmåltidskasse.dk får man et samlet overblik over alle leverandører, hvilke måltidkasse de tilbyder og til hvilke priser. Det er faktisk så nemt, at man med blot få klik, kan finde frem til lige præcis den løsning man ønsker. Deres filter funktion virker upåklageligt og hele deres setup gør, at det er nemt at navigere rundt på siden.

Jeg er især tosset med den funktion, hvor man vælger hvor mange personer man er, hvor mange dage man ønsker mad til og hvilke postnummer man bor i – nemmere bliver det ikke!

Der er alt i løsninger, om du kun er 1 person eller om I er 6 personer, om du er vegetar eller veganer, på kur eller lever efter en streng diæt, så er der helt sikkert en måltidskasse der matcher lige netop dit behov.

R og jeg kom frem til, at det bedste match til vores lille familie var, at købe måltidskasser hos Retnemt.dk. Vi har ellers altid valgt Aarstiderne, men denne gang faldt valget altså på Retnemt.dk. Et valg vi aldrig var kommet frem til, uden hjælp fra findmåltidskasse.dk.

Nu glæder jeg mig bare som et lille barn, til at komme hjem fra arbejde, til et par kasser fra Retnemt.dk, hvor vi iøvrigt selv har valgt menuen til de næste 3 dage – jeg er TOSSET med det!

1 kommentar

 • Reply
  Nana
  24. maj 2019 at 10:25

  Hej Camilla,
  Jeg håber, at du nød måltiderne fra RetNemt. Det er virkelig også godt!
  Hvis du har mod på det en anden gang, kan jeg også anbefale at prøve eksempelvis Skagenfood og Simple Feast.
  Det er virkelig også anbefalesværdigt 🙂

  KH Nana

 • Skriv et svar